Turisme de la Conca engega una campanya destinada a grups reduïts i adaptada a la Covid-19

‘Propostes de pot petit’ presenta aquest estiu 27 activitats i experiències diferents amb grups de màxim 15 persones

‘Propostes de pot petit’ presenta aquest estiu 27 activitats diferents amb grups de màxim 15 persones (CCCB)

El servei de turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha posat en marxa una campanya d’estiu destinada als grups reduïts per adaptar-se a l’actual situació de la pandèmia de la Covid-19. La proposta, sota el lema ‘Propostes de pot petit’, vol difersificar i fer més experiencial el coneixement de l’entorn i del patrimoni de la Conca de Barberà, alhora que pretén garantir la qualitat de les propostes i la seguretat sanitària.

D’aquesta manera, durant aquest estiu, els turistes podran participar en un total de 27 activitats diferents amb grups de màxim 15 persones: passejades en cavall i carruatge; visites guiades a pobles com Conesa o Sarral; conèixer espais patrimonials com el Museu-Fassin Balanyà a l’Espluga de Francolí o els molins fariners de l’Alt Gaià; descobrir el bosc de la Pena o del Tillar; recórrer el Mas d’en Llort o la ruta Templera i Hospitalera; així com es podran realitzar tallers i tastos o sortides de reconeixement d’espais naturals, entre altres. Totes les propostes prioritzen el benestar del territori, fomentant la conservació i la preservació del patrimoni i assegurant la cohesió entre el turista i la població local.

Per a donar a conèixer aquestes activitats, s’ha imprès material promocional i s’engegarà una campanya a les xarxes socials.

La iniciativa és una proposta conjunta entre Turisme Conca i les entitats/empreses de la comarca que programen activitats i formen part de la Xarxa de Turisme Sostenible – XatsConca.