El Port de Tarragona presenta ‘Indestructibles’, de Xavier Aldekoa i Alfons Rodríguez

L’exposició fotogràfica recull històries d’infants de l’Àfrica que pateixen situacions traumàtiques i difícils però que aconsegueixen tirar endavant

Fotografia de l’exposició ‘Indestructibles’, que es pot visitar fins al 29 d’agost al Tinglado 1 del Moll de Costa (Alfons Rodríguez)

El Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona acollirà l’exposició fotogràfica ‘Indestructibles’, de Xavier Aldekoa i Alfons Rodríguez, que s’inaugurarà el proper divendres 30 de juliol, a les 19:00h, i que romandrà oberta fins al 29 d’agost. L’horari de visita serà, de dimarts a dissabte, de 10 a 13h i de 17 a 20h, i diumenges i festius, d’11 a 14h.

La mostra, que forma part del projecte transmèdia ‘Indestrutibles’, recull històries de nens i nenes que pateixen situacions traumàtiques i difícils però que, gràcies al seu esforç, perserverança i resiliència, aconsegueixen tirar endavant.

L’objectiu del projecte, i d’aquesta exposició, és anar més enllà de la ferida del fet traumàtic i presentar no sols els difícils escenaris que viuen aquests nens sinó també la seva capacitat de superació i fortalesa. Sempre amb un missatge realista i alhora positiu. A més, les històries es poden emmarcar en els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030).

Fins ara, aquesta exposició ha estat visitada ja per més de 73.000 persones malgrat les restriccions per la pandèmia, la qual cosa indica el gran interès que desperta el seu missatge en la nostra societat.

El projecte ‘Indestructibles’ ha rebut diversos reconeixements com ser finalista en els True Story Awards, en els International Fetisov Journalism Awards o guanyador en el Premi Saliou Traoré atorgat per Casa Àfrica i l’Agència EFE, per l’ampli reportatge publicat en National Geographic Magazine en diversos països.