VIATGE EN CARRO PER TERRA DE VI

MARIDATGE DE TERRA I VI

Aquest és el fil conductor d’una ruta rural que podeu gaudir pujats en un carro tirat per cavalls al municipi de Nulles (Alt Camp). És una proposta que us trasllada als antics recorreguts que es feien al territori; un retorn a les nostres arrels, quan la gent es desplaçava en carro. Gràcies a l’impuls de l’empresa experienciesrurals.com, passareu de ser espectadors a ser protagonistes del viatge. Els carros són originals i estan restaurats per la mateixa empresa amb mètodes de l’època: pintura, teles, dibuixos fets a mà respectant el seu estat anterior… La ruta, que té una durada de tres hores, surt del Celler Adernats-Vinícola de Nulles, una de les catedrals del vi, i fa un recorregut d’uns tres quilòmetres amb parades diverses per explicar el territori i per aprendre les seves peculiaritats, de vegades desapercebudes. Podreu gaudir d’un passeig en un paisatge entre vinyes, garrofers i cereals; descobrireu les restes del poblat ibèric de Rabassats; visitareu la pedania de Casafort i aprofundireu en el coneixement sobre el poble de Nulles i la seva relació amb la viticultura.
Un circuit que es fa en un espai privilegiat, encantador, sense indústria, on sembla que estiguis enmig del no-res, tot i que et trobes al costat de tot, gaudint de la pau i de la tranquil·litat. És una experiència ideal per a tota la família. Els més petits viuen una aventura i aprenen sobre la natura. Els més grans poden gaudir de tastos de vins i desconnectar.

Els cavalls són molt mansos i els mateixos viatgers fan de conductors mentre els monitors van al costat explicant el recorregut. Hi ha gent que s’interessa pels carros, gent amant de la història de Nulles o gent que vol saber més sobre el món dels cavalls…