RODA DE BERÀ

BENVINGUTS DE NOU

Et volem tornar a veure… Roda de Berà ha estat durant tota la seva història un punt estratègic com a porta d’entrada a la Tàrraco romana. El seu clima mediterrani, la seva llum i l’oferta patrimonial, cultural i de naturalesa el converteixen en un lloc ideal a descobrir en qualsevol època de l’any.

Les seves platges de fina sorra daurada ofereixen el marc ideal per respirar tranquil·litat i conèixer llocs encantadors en els quals emocionar-se, enamorar-se i gaudir en família del mar, el sol i la naturalesa, amb platges certificades amb guardons de reconegut prestigi com el certificat EMAS, la Bandera Blava o el certificat ISO 14001. I no podem oblidar el distintiu de destinació turística sostenible i de garantia ambiental.

Els seus innumerables racons per descobrir, la bellesa dels seus passejos, l’atractiu històric, la gastronomia i el caràcter acollidor de la seva gent, han convertit Roda de Berà en un lloc amb encant de la Costa Daurada del qual un pot enamorar-se amb cada retrobament.