SALOU

MILLOR QUE MAI

Sentir la brisa del mar Mediterrani a primera hora del matí, caminar entre pins i arribar a les cales més amagades del cap de Salou, recórrer en bicicleta els quilòmetres de carril que dibuixen el litoral, passejar pel passeig Jaume I i aturar-se a gaudir de la seva grandesa, degustar un plat que desperta tots els sentits, descansar en allotjaments que et fan sentir com a casa, sentir la sorra fina sota els peus… Tot això i molt més ha estat, és i serà Salou.

I tot això sense oblidar l’oferta d’oci i entreteniment que fa de Salou un referent. Parcs com PortAventura World o Boscaventura, el Karting Salou o l’Electrickarting, entre d’altres, tornaran a convertir-se en el millor escenari per viure experiències fantàstiques i inoblidables.

A Salou ens hem preparat per tornar a rebre els nostres visitants amb la certesa que totes aquestes experiències, que ja es podien sentir, ara es podran tornar a repetir… millor que mai. Perquè som una destinació segura, pròxima i sostenible, que vetlla pel compliment dels criteris de seguretat més rigorosos.

Sense anar més lluny, Salou serà pionera en aplicar un sistema que permetrà controlar l’ocupació de les platges. Una solució tecnològica, a través de sensors, gràcies a la qual es podran conèixer, en temps real, els nivells d’ocupació de les platges. Així, els visitants, mitjançant el seu mòbil, podran informar-se del seu estat i en sectors concrets.

El sistema es basa en una tecnologia avançada no intrusiva a la intimitat. Representa un nou canal

d’informació sobre l’estat d’ocupació de les platges, que convida a la responsabilitat d’ús; evita aglomeracions; permet garantir la seguretat sanitària i la protecció dels usuaris i banyistes i ajuda a desenvolupar l’objectiu d’un Salou sostenible i intel·ligent.

Fa anys que treballem per convertir el nostre municipi en el millor amfitrió, i així se’ns reconeix i certifica en múltiples àmbits com la sostenibilitat, la innovació, el turisme familiar, la vegetació, la vela, el golf o el cicloturisme, entre d’altres. Avui Salou té més zones verdes obertes al públic que mai, més espais per a la mobilitat de les persones, una millor oferta gastronòmica, millors serveis, un teixit comercial més complet, una oferta lúdica més diversa i un patrimoni cultural més ric. Sense cap mena de dubte, avui Salou és millor que mai.