CAMBRILS

COM A CASA

De tots és sabut que Cambrils és, per excel·lència, un municipi turístic tranquil i acollidor, amb una gran oferta gastronòmica, d’arrels marineres i agrícoles, boniques platges, un barri antic històric i un tradicional port de pesca.

Cambrils és una destinació saludable, que potencia el benestar i el gaudi de les persones. És equilibri entre mar i terra, litoral i interior. Cambrils està obert al mar.

El sol la il·lumina cada matí i cada dia sembla un petit paradís, amb les ones de Mediterrani, la sorra daurada i les meravelloses postes de sol. Vine i regala’t moments de vida saludables.

Gaudeix de la gastronomia cambrilenca, del millor peix de cada barca i dels productes de la terra. Assaboreix les receptes heretades de pares a fills que mariden la tradició i la modernitat.

Entre els llocs d’ interès n’hi ha un que destaca per la seva singularitat: el Parc Samà, un jardí històric amb memòria, per descobrir la natura amb la família i amb la teva mascota. Un espai verd que transmet pau i serenitat. 

Fes de Cambrils el teu lloc de desconnexió. ReDescobreix Cambrils Autèntic! Vine a casa teva.