CALAFELL

UN MUNICIPI QUE TRANSMET ENERGIA

En família, en parella, amb amics o amb qui tu vulguis…

Existeix un indret  acollidor on fer possible les teves il·lusions.  A un pas de Barcelona, al cor de la Costa Daurada, podràs  submergir-te al llarg dels  5 km de platges de sorra fina i daurada;   viatjar 2.500 anys enrere,  de la mà d’un ric llegat històric. La Ciutadella Ibèrica, la Casa Carlos Barral, el Bot Salvavides, l’església de Sant Miquel o el Castell de la Santa Creu són alguns dels testimonis de la història que ens fan de guia a través del temps fins avui. 

Poden practicar el seu esport  aquàtic favorit, com la vela, windsurf, patí català, jetsky, flyboard, paddel surf, big sup, body board, hobie 15, hobie bravo i kayak, entre d’altres, o practicar diferents esports a l’aire lliure, com el  com el Nordic Walking, senderisme i BTT.

Calafell gaudeix de la Certificació de Turisme en Familia atorgada per la Generalitat de Catalunya. 

Això significa que disposem d’una oferta d’allotjaments i restauració adaptada a les necessitats de les famílies i d’una gran varietat de propostes d’oci i entreteniment.  

A Calafell conviuen la música, l’esport, la mar i una bona taula, amb el gust mariner de l’Arrossejat i  el tradicional del XatóNo t’has d’oblidar de tastar alguns dels exquisits secrets cuinats als fogons dels  seus restaurants.

Calafell transmet energia!