TORREDEMBARRA

IDEAL PER AL TURISME FAMILIAR

Torredembarra compta amb un important centre històric, dominat, sens dubte, pel Castell, la Torre de la Vila, els portals de l’antiga muralla o l’església de Sant Pere Apòstol, amb un destacat orgue del període barroc. És un municipi ideal per al turisme familiar: paradís de platges de sorra fina i daurada, banyades per aigües tranquil·les i transparents, i distingides amb bandera blava i el certificat de gestió ambiental EMAS, reconegut per la Unió Europea.

Es pot visitar l’espai natural dels Muntanyans, amb els seus aiguamolls rics en flora i fauna autòctona i una platja verge, dedicada en part al nudisme. O aprofitar les visites guiades al far, des d’on es pot gaudir d’unes vistes privilegiades de tot el litoral.

Per contemplar el paisatge natural, arquitectònic i rural de la vila, Torredembarra proposa una quinzena d’itineraris turístics, practicables tant a peu com en bicicleta. 

Es pot recórrer la Ruta dels Indians, fer visites guiades al far i al centre històric o gaudir de la bellesa del penya-segat del Roquer.  Durant tot l’any, Torredembarra ofereix als visitants una completa programació d’activitats esportives, culturals i gastronòmiques per a tots els públics. I, evidentment, degustar un Ranxet, plat típic del municipi: un guisat senzill i humil elaborat antigament pels pescadors. Al llarg de l’any alguns restaurants de Torredembarra ofereixen a la seva carta diferents plats dels Ranxets.