REUS

AMB GAUDÍ BEN PRESENT

Per als amants de l’art en general i de la figura i obra d’Antoni Gaudí en particular, visitar Reus i el Gaudí Centre és una oportunitat per redescobrir el brillant arquitecte. És l’únic centre d’interpretació dedicat a la vida i l’obra de Gaudí, nascut a Reus l’any 1852. La ciutat preserva la memòria dels indrets més emblemàtics de la seva vida per retre un homenatge al seu fill més reconegut universalment.

Reus també és la ciutat modernista més important de Catalunya després de Barcelona. Allà es poden trobar les obres del cèlebre arquitecte Lluís Domènech i Montaner: la Casa Navàs, la Casa Rull, la Casa Gasull i el magnífic Institut Pere Mata. És un lloc idoni per passejar pels seus carrers plens de botigues i descobrir l’encant dels edificis modernistes de principis del segle XX. És una ciutat ideal per anar de compres, per tastar el famós Vermut de Reus, per menjar en un bon restaurant i per descobrir una ciutat oberta al món.

Molt a prop de les millors platges de la costa, Reus és una ciutat típicament mediterrània, viva, dinàmica, moderna i en constant moviment, una ciutat on poder gaudir de la seva intensa cultura i de l’activitat comercial i festiva durant tot l’any. Des de finals del segle XIX, Reus ha estat coneguda com la ciutat on s’ha produït el famós vermut. Actualment, vuit empreses formen part de la marca Vermut de Reus i totes han contribuït a dotar-la de prestigi a tot Espanya.

Des de finals del segle XIX, Reus ha estat coneguda com la ciutat on s'ha produït el famós "vermut de Reus"