TANCAT DE CODORNIU

UN PARADÍS AL COSTAT DE CASA

Sovint somiem en passar uns dies de vacances en paradisos llunyans, que veiem per la televisió o al cinema. Aquests llocs els tenim a prop de casa, com és el cas del ressort Tancat de Codorniu, una finca, completament emmurallada, que té més de 2.500 tarongers en plena producció.

La masia, un autèntic oasi a les Cases d’Alcanar, va ser lloc d’estiueig del rei Alfonso XII. Rehabilitada per l’arquitecte Àngel Llasera, s’ha convertit en un hotel molt exclusiu, amb 17 habitacions i suites. Totes de gran confort. Disposa d’habitacions adaptades per a discapacitats. A destacar el complex del llac, amb una suite i habitació doble per a 6 persones, amb jardí, piscina i llac privat.

L’hotel compta amb sala de reunions per a empreses, seminaris, presentacions… En la tranquil·litat d’un autèntic verger, a només 200 metres de la platja, es pot gaudir d’una piscina, d’espais per a anar amb bicicleta, caminar entre tarongers i estirar-se en una hamaca penjada entre dos arbres en un jardí de somni. Un petit hotel romàntic ideal per fugir de l’estrès i passar-hi uns dies de tranquil·litat i benestar.

El restaurant és obert a tothom tots els dies, atès per un personal jove i implicat que ofereix bona cuina mediterrània, amb ingredients de proximitat. Ferran Segarra és el xef que dirigeix el menjador i la  terrassa que envolta l’edifici David Miralles, sota la coordinació d’Àngel Llasera, que té cura dels esdeveniments que tenen lloc a sales adjuntes, dissenyades expressament per a bodes, batejos, sopars d’empresa… Pertany al “Col·lectiu Gastronòmic d’Alcanar i Cases d’Alcanar”.. El celler té unes 70 referències de vins i caves. Ofereix un Menú degustació i un Menú arrossos.

Web: www.tancatdecodorniu.com.