Més d’un miler de persones visiten l’exposició fotogràfica Tarragona Confinada del Port de Tarragona

La venda de catàlegs ha recaptat més de 350 € que es destinen íntegrament a  la Creu Roja de Tarragona  

Amb entrada lliure l’exposició estarà oberta fins al pròxim 8 de novembre al  Tinglado 1 del Moll de Costa 

Es posen a l’abast el catàleg i les imatges de l’exposició, els beneficis dels  quals es destinaran a entitats tarragonines que lluiten contra la COVID 19 

Més d’un miler de persones, en poc més d’un mes, han visitat el Tinglado 1 del Moll  de Costa, espai que és testimoni d’una exposició fotogràfica molt especial des del  13 de setembre, ‘Tarragona confinada. La ciutat amagada’.  

Es tracta d’una mostra fotogràfica on onze professionals de la fotografia han captat  imatges de l’efecte de la pandèmia de la COVID-19 durant els passats mesos de  març a juny. El talent fotogràfic fixa el record i documenta un període per crear  memòria històrica d’un moment que ha marcat un abans i un després a la nostra  societat. 

Submergir-te en l’exposició és sentir què ha significat el confinament total de  Tarragona durant gairebé dos mesos. Mirades crítiques, mirades introspectives,  mirades properes que han recorregut els carrers, les places i els espais públics  mentre la ciutat va romandre amagada per a la majoria dels tarragonins i  tarragonines. La càmera va captar a Tarragona com a protagonista a través de  persones, col·lectius, escenes i paisatges que per a quasi tothom van passar  desapercebudes. 

És per aquest motiu que l’organització ha volgut posar a l’abast de tothom un  catàleg de l’exposició. Aquest catàleg es pot adquirir al Tinglado 1 al preu mínim de  5 euros. Fins avui la mostra ha recaptat més de 350 euros a través de la venda  d’aquests catàlegs, diners que es destinen íntegrament a la Creu Roja de  Tarragona per combatre els efectes de la COVID 19.  

Imatges a l’abast de tothom i beneficis destinats a la lluita COVID 19 

Aquesta exposició s’ha convertit en un gran testimoni personal i col·lectiu per  reviure moments, descobrir espais tarragonins des d’un angle completament diferent i per a recordar un escenari inimaginable. Des del Port de Tarragona es  convida a visitar aquesta mostra oberta fins al pròxim 8 de novembre. L’horari per  visitar l’espai és de dimarts a dissabtes de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores, i  diumenges i festius d’11 a 14 hores.  

Davant de la possibilitat que alguna de les fotografies exposades cridi l’atenció dels  visitants, l’organització ha volgut donar l’oportunitat a tothom per adquirir alguna  d’aquestes potents imatges en diferents mides i preus. Cal afegir que el 50% dels  beneficis de la venda de les fotografies exposades són destinats a entitats del  territori com a suport econòmic en temes relacionats a la lluita contra el COVID 19. 

La mida més gran oferta és de 84 x 126 cm i té un preu de 450 €, li segueix la  imatge de 29 x 43 cm a 100 € i finalment la mida de 21 x 29,7 cm amb un preu de  50 €. 

Per a qualsevol sol·licitud l’organització posa a disposició de les persones  interessades el contacte d’un dels fotògrafs, Ruben Perdomo. Mitjançant  l’enviament d’un correu electrònic a lab@estudioperdomo.com o trucant al 654 329  080 es gestionen totes les comandes, dubtes o suggeriments que es rebin. 

“Tarragona Confinada. La ciutat amagada” és un homenatge als homes i dones que  van treballar fins al límit de les seves forces durant el període més intens del  confinament per la pandèmia de coronavirus i un reconeixement a les entitats que  van treballar amb implicació i dedicació per fer front a una amenaça desconeguda,  i el record immortalitzat de què va ser Tarragona durant els mesos de confinament.

Deixa un comentari