La Diputació ofereix un nou programa formatiu sobre la creació de producte turístic de litoral

El cicle, que s’iniciarà el 29 de gener, inclou 10 sessions formatives adreçades al sector turístic de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre

Panoràmica de les platges de Salou

L’Operació Platja Innovadora del projecte PECT TurisTIC en Família, gestionada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, organitza un cicle de trobades virtuals titulada Estructuració i creació de producte turístic a les platges de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Un total de 10 sessions conformen el programa formatiu, que tindrà lloc entre el 29 de gener i el 22 de març.

Aquesta acció formativa vol donar eines als participants per tal de poder generar serveis i productes turístics adreçats al públic familiar en entorns complexes com l’actual, així com contribuir a augmentar la competitivitat dels municipis de litoral de la demarcació. A més, els participants que hi tinguin interès podran accedir a una sessió de consultoria dels seus plans de màrqueting de la mà de Jaume Marín i Montse Peñarroya un cop es finalitzi el programa formatiu.

Les sessions tindran lloc els dies 29 de gener; 1, 3, 8, 17 i 26 de febrer; 1, 8, 15 i 22 de març, entre les 9.30h i les 13.30h. Els professionals d’empreses i institucions turístiques de la demarcació interessats en participar del programa formatiu poden inscriure’s a totes les sessions o a aquelles que més els interessi a través del següent enllaç

Les sessions

Les diferents sessions, per ordre cronològic, tractaran diferents temes: Introducció i transició de la digitalització a la transformació digital; Turisme familiar a les destinacions de costa i serveis de les platges; Taller: sessió de creativitat i ideació d’un producte per a turisme familiar; Copywritting per a productes turístics; Taller: sessió d’innovació i design thinking; Fotografia i vídeo; Storytelling i storydoing; Nous models de negoci disruptius i eines innovadores de promoció; Estratègies online per a la comunicació i comercialització del producte turístic, i, Tècniques de màrqueting online, benchmarking i casos d’èxit.