Els establiments turístics assoleixen un 80% d’ocupació durant la Setmana Santa

El sector de Tarragona i l’Ebre compleix les previsions gràcies als esdeveniments esportius i al públic familiar d’arreu de l’Estat

Un grup de joves a la piscina de l’hotel 4R Gran Regina de Salou (ACN)

Els establiments turístics de la demarcació de Tarragona han assolit un 80% d’ocupació durant la Setmana Santa. Segons ha explicat a l’ACN el portaveu de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT), Xavier Guardià, tant a les zones de costa com les d’interior s’han complert les previsions, especialment gràcies als múltiples esdeveniments esportius que han portat fins a 40.000 joves a diferents punts del territori i al públic familiar, vingut principalment de Catalunya i la resta de l’Estat. Durant aquesta darrera setmana aproximadament un 80% dels establiments han obert i Guardià ha apuntat que un nombre important continuaran en funcionament i ja enllaçaran amb la temporada d’estiu.

Ni el fet que el període festiu hagi caigut més aviat que altres anys ni els episodis de mal temps han restat visitants. Tampoc ha afectat la qualitat de les estades.

Els visitants principalment han estat famílies d’arreu de l’Estat, alguns dels quals seguiran de vacances aquesta setmana perquè en algunes comunitats autònomes les vacances les comencen el Dijous Sant i les allarguen aquests pròxims dies. Això farà que a nivell d’establiments “molta oferta quedi oberta”, ja amb la mirada posada als mesos d’estiu, ha afegit Guardià.

Deixa un comentari