El nou trenet turístic d’Altafulla recupera parades, amplia horaris i funciona amb tecnologia híbrida

La nova temporada del trenet turístic d’Altafulla està marcada per la recuperació de parades, l’ampliació d’horaris i l’ús de la tecnologia híbrida. Circula a una velocitat màxima de 25 km/h i, gràcies a aquest sistema híbrid, el vehicle redueix els gasos d’emissió en més d’un 40 % respecte als convencionals i gaudeix de més autonomia que un vehicle elèctric.

El recorregut del trenet, d’una hora, i que funciona des de principis de juliol, abraça gran part dels nuclis urbans d’Altafulla enllaçant d’aquesta manera la zona del barri marítim, amb major afluència de visitants a l’estiu, i la part cèntrica del municipi com la Vila Closa i els seus voltants. 

A tall d’exemple, recupera la parada de la Ronda amb la intenció, juntament amb l’ampliació d’horaris de matins i tardes durant tota la setmana, de funcionar com a “mitjà de transport municipal” i actuar com a “element dissuasiu en la mobilitat urbana”, tal i com ha avançat la regidora de Turisme i Comerç, Natalia Sanz.

Els horaris de sortida s’inicien a la plaça dels Vents a les 11, 12 i 13 hores, al matí; i a la tarda i nit, a les 18, 19, 20, 21, 22 i 23 hores, de dilluns a diumenge.

El trenet compleix amb totes les mesures que marquen les autoritats per la pandèmia de la Covid-19 com la neteja de mans amb gel desinfectant, l’ús de la mascareta i la distància social.

Les tarifes, més econòmiques
El preu del bitllet senzill per un únic viatge és de 3,30€, mentre que per 4,50€ se’n pot gaudir durant tot el dia -2,50€ els menors de 4 a 12 anys, i els majors de 65. 

El bo de cap de setmana (2 dies) està fixat en 6€, i 4€ per als menors de 4 a 12 anys, i els majors de 65; el bo setmanal (7 dies) està fixat en 25€, i 10€ per als menors de 4 a 12 anys, i els majors de 65, i el bo mensual, 40€, i 18€ per als menors de 4 a 12 anys, i els majors de 65.

Deixa un comentari