L’alcalde i diputat Pere Granados destaca els beneficis transversals del turisme inclusiu i que contribueix a la desestacionalització

L’alcalde de Salou, president del Patronat Municipal de Turisme i diputat delegat de Projectes Europeus i Regió del Coneixement de la Diputació de Tarragona, Pere Granados, ha estat l’encarregat aquest passat dimecres 24 de juliol de donar la benviguda als assistents a la trobada virtual sota el títol “El turisme inclusiu: oportunitats i reptes per a les destinacions turístiques, més enllà de l’accessibilitat”, una activitat organitzada per la Diputació en el marc del projecte TurisTIC en família.

Granados, que ha agraït l’assistència de tots els participants i experts al webinar, ha destacat els beneficis transversals del turisme inclusiu. Així mateix, el mandatari ha dit que “hem de continuar treballant per a què siguem municipis accessibles, en el sentit més ampli i transversal del concepte i la paraula”.

El diputat salouenc ha remarcat la “desestacionalització” com a punt favorable del turisme inclusiu, ja que “els municipis turístics de sol i platja que treballem aquesta qüestió veiem, aquí, un repte” que ajudaria els treballadors a estar en actiu durant tot l’any.

La trobada virtual ha permès conèixer la visió d’experts i entitats especialitzades sobre les tendències en turisme inclusiu, tenint en compte el paper de les administracions locals.

Deixa un comentari