Arrenquen les primeres Jornades de l’Oli Nou de Mont-roig del Camp

Sis productors locals oferiran a un preu unificat, del 8 al 22 de novembre, oli del primer raig als seus establiments i servei de repartiment a domicili.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, amb la col·laboració dels sis productors del municipi, ha posat en marxa les primeres Jornades de l’Oli Nou, per fomentar la compra d’un dels productes locals per excel·lència, l’oli d’oliva arbequina Verge Extra.

En aquesta edició i degut a la crisi de la Covid19, no es podrà celebrar la tradicional festa de l’oli nou, però sí que es vol continuar incentivant aquest producte i donar suport a tot el sector agrícola i productiu local mitjançat aquestes jornades, que tindran lloc del 8 al 22 de novembre.

Enguany, els productors participants oferiran l’oli del raig a un preu unificat, que es podrà comprar als seus establiments, però també sol·licitar el servei de repartiment a domicili, en la majoria dels casos.

Sorteig a través d’Instagram de Mont-roig Miami Turisme

Les Jornades de l’Oli Nou de Mont-roig del Camp, impulsades des de Mont-roig Miami Turisme, compten amb un vídeo promocional, així com la creació d’un sorteig d’Instagram.

El sorteig es realitzarà al perfil de @montroigmiamiturisme i permetrà guanyar l’oli per tot l’any.

Productes locals d’alta qualitat

L’oli és el producte per excel·lència de la Mediterrània i també de Mont-roig del Camp. L’oli d’oliva verge extra s’elabora amb les olives arbequines recollides de forma manual i directa dels camps de conreu del municipi. És un oli natural, obtingut en primera premsada a partir de procediments mecànics que no modifiquen la seva composició i, per tant, és un oli d’una qualitat extraordinària per la seva baixa acidesa, bon sabor i magnífiques qualitats organolèptiques. Aquest oli es produeix sota la normativa de la Denominació d’Origen Protegida Siurana.

Deixa un comentari