Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant renova el conveni amb l’Estació Nàutica Costa Daurada

L’Estació Nàutica coordina l’acció de set ajuntaments i patronats de turisme per oferir un producte format per allotjament i activitats d’estada turística al mar

Els representants municipals i de l’Estació Nàutica, davant de la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant (Aj.Vandellòs i l’Hospitalent de l’Infant)

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha renovat el seu conveni de col·laboració amb l’Estació Nàutica Costa Daurada. L’alcalde, Alfons Garcia, acompanyat per la regidora de Turisme, María José Gómez; i Rodolf Guasch, com a representant de l’Associació Estació Nàutica Costa Daurada, acompanyat pel gerent d’aquesta entitat, Jordi Rom, han signat l’acord aquest dilluns 25 d’abril a la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant. El document rubricat regula la relació entre els municipis associats i l’Estació Nàutica i estableix els drets i deures de cadascuna de les parts.

Mitjançant aquest conveni, l’Estació Nàutica s’ha compromès a coordinar l’acció dels set ajuntaments i patronats de turisme integrats (el de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, i els de Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Deltebre), per oferir un producte format per allotjament i activitats d’estada turística al mar en tot l’àmbit de l’Estació Nàutica, per diversificar l’oferta turística i desestacionalitzar la temporada. La mateixa entitat també s’ha compromès a fer la promoció de les activitats de les empreses associades amb l’assistència a fires i workshops, press i fam trips, l’edició de catàlegs i fullets i suports digitals. I a comercialitzar els productes d’oci nàutic de les empreses associades, utilitzant els seus canals propis i acords amb agències, tour operadors i plataformes especialitzades.

Perquè l’Estació Nàutica pugui dur a terme aquestes actuacions, incloses en el Pla d’Acció 2022, cada ajuntament aporta una subvenció de 10.000 euros per l’any en curs.

L’oferta d’activitats de l’Estació es comercialitzarà a les oficines de turisme

Enguany, com a novetat, s’ha acordat que l’oferta d’activitats de l’Estació es comercialitzarà als punts d’atenció turística del municipi. L’Estació Nàutica cedirà un suport informatiu amb un codi QR exclusiu al departament de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per tal que els i les visitants de les oficines de Turisme puguin escanejar el codi QR i fer reserves d’activitats de Nàutic Parc.

L’Estació Nàutica Costa Daurada està formada pels set municipis que es troben situats al Golf de Sant Jordi, una gran àrea 90 kilòmetres de serveis turístics relacionats amb el mar que ha esdevingut el domini nàutic més gran de Catalunya. L’any passat, aquesta entitat/associació sense ànim de lucre va renovar la seva imatge i marca comercial i des d’aleshores s’anomena Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre.