L’AEHT nomena quatre nous membres del Consell d’Experts

El consell adhereix els cuiners distingits amb un Sol Repsol: Pep Moreno (restaurant Deliranto de Salou); Moha Quach (Terrat Tarragona); Vicent Guimerà, (Antic Molí d’Ulldecona); i Ana Ruiz, (restaurant AQ de Tarragona)

Tres dels quatre nous membres del Consell d’Experts de la Federació d’Associacions d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT)

La Federació d’Associacions d’Hostaleria de la província de Tarragona (AEHT) ha nomenat quatre nous membres del Consell d’Experts de l’entitat, els xefs de quatre restaurants distingits amb un Sol Repsol.

Els nous restauradors que han rebut la jaqueta de cuina de l’AEHT són Pep Moreno, de restaurant Deliranto de Salou; Moha Quach, del Terrat Tarragona; Vicent Guimerà, de l’Antic Molí d’Ulldecona; i Ana Ruiz, del restaurant AQ de Tarragona.

El Consell d’Experts uneix els millors cuiners de Tarragona i l’Ebre, reconeguts amb un Sol Repsol. Constituït el 2018, té l’objectiu de reunir als professionals de llarga i reconeguda trajectòria, perquè esdevinguin un referent i un suport per als 750 socis que formen part de l’AEHT.