Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant celebra el Dia Mundial del Turisme

Aquest dissabte s’organitza una visita guiada a l’antic Molí de Vandellòs i un tour panoràmic per l’Hospitalet de l’Infant amb el trenet turístic

El proper dissabte 25 de setembre es farà un tour panoràmic per l’Hospitalet de l’Infant amb el trenet turístic (Cedida)

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Turisme, el dilluns 27 de setembre, la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet ha organitzat dues activitats gratuïtes per aquest dissabte 25 de setembre.

En primer lloc, a les 10:30 h, s’organitza una visita guiada a l’antic Molí de Vandellòs, que avui dia és un centre d’interpretació de l’oli, on es mostra el procés d’elaboració de l’oli; i on es conserva la maquinària original i diverses eines. I a les 12:00 h, es farà un tour panoràmic per l’Hospitalet de l’Infant amb el trenet turístic.

Per participar en aquestes activitats cal inscripció prèvia.

Les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a turisme@vandellos-hospitalet.cat. Les places són limitades.

“Turisme per a un creixement inclusiu”

El Dia Mundial del Turisme fomenta la sensibilització respecte al valor social, cultural, polític i econòmic del turisme i la contribució que el sector pot fer als Objectius de Desenvolupament Sostenible. Aquest 2021, aquesta efemèride se celebra arreu del món sota el lema “Turisme per a un creixement inclusiu”.