Una dotzena de bars i restaurants participen en la V Ruta de tapes de l’Hospitalet de l’Infant

Aquests establiments oferiran, fins el 12 de desembre, una tapa+una beguda per 3,5e i els clients/es podran participar en el sorteig de premis

Fotografia de grup dels participants de la V Ruta de tapes (Aj. de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant)

Entre el 26 de novembre i el 12 de desembre, l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH) ha organitzat, amb el suport de la Regidoria de Turisme i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), la V Ruta de tapes, per promocionar la gastronomia local. En aquesta edició, hi participaran un total de 12 establiments de l’Hospitalet de l’Infant, que oferiran una tapa i una “canya” o “quinto” de cervesa o aigua per 3,5 euros.

Sorteig de tres premis

Durant aquests dies, qui participi en aquesta ruta no només tindrà l’oportunitat d’assaborir les tapes elaborades especialment per a l’ocasió pel Bar Safari, Cervecería El Drac, Hotel Sancho, El Rebost de Ca Belardo, Fleca Sant Roc, Bar d’Antis, Restaurant Nàutic, Cervecería Cal Rullo, Bar Marc Cafè, Restaurant Nevada, Bar Mediterrani i Restaurant-Pizzeria Can Donatello, sinó també de prendre part en el sorteig de tres premis: un val de 60 euros per gastar als bars i restaurants locals; un val de 45 euros per comprar als comerços locals; i una cistella de productes de proximitat.

Per entrar en el sorteig d’aquests premis, s’hauran de tastar com a mínim 6 de les 12 tapes que inclou la ruta. En el Passaport de la Ruta, que es podrà aconseguir a l’Oficina de Turisme o a qualsevol dels establiments participants, hi haurà de quedar segellada cadascuna de les tapes. Un cop completat el passaport, el client/a haurà de votar la tapa que més li ha agradat i emplenar-lo amb les seves dades personals. Després l’haurà de dipositar a les urnes/bústies que trobarà als bars i restaurants participants.

El sorteig dels premis es farà el 22 de desembre i el nom dels guanyadors/es es donarà a conèixer al Facebook de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH). Allí també s’hi farà públic els noms dels restauradors/es guardonats/ades.

En aquesta edició, els restauradors/es opten a dos premis: un per a qui hagi obtingut la valoració més alta dels clients/es, consistent en un sopar gourmet per a dues persones a un restaurant amb estrelles Michelin; i, com a novetat, un altre escollit pels professionals del gremi, dotat amb una escapada, visita i tast de vins a un celler per a dues persones.

La presentació oficial de la V Ruta de tapes va tenir lloc dilluns passat, 22 de novembre al Teatre-Auditori de l’Hospitalet de l’Infant. A aquest acte hi van assistir els i les representants dels dotze establiments participants, el delegat de la Federació Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme (FIHRT) a Tarragona i Terres de l’Ebre, Gustavo Turón; el gerent de la Federació Intercomarcal de l’Hostaleria, la Restauració i el Turisme i vicepresident de la Pimec de Turisme, Daniel Brasé; les autoritats locals i les entitats implicades. El grup Windy Coast Band hi va oferir una actuació musical.

Més informació al Facebook i a l’Instagram de l’ARH Associació de Restauració i Hoteleria de la Vall de Llors i al web de l’Ajuntament (www.vandellos-hospitalet.cat) i a les xarxes socials on és present el consistori (Facebook i Twitter).