Torredembarra participa, un any més, en les projeccions prèvies del Festival REC 2020

El XX Festival Internacional de Cinema de Tarragona REC 2020, que està previst del 2 al 8 de desembre a Tarragona, farà parada un any més a Torredembarra, de la mà de la Regidoria de Cultura. La regidora, Núria Batet, ha mostrat el seu compromís amb la cultura en uns moments tan durs per a aquest sector: “Cal donar suport a aquest sector que travessa especials dificultats i és per això que enguany, més que mai, creiem del tot necessari seguir col·laborant amb aquest festival referent”.

Les dues projeccions previstes són “La innocència” (18 de setembre, 20:30h, plaça del Castell) i “Supa modo” (19 de setembre, 19:30h, Casal Municipal).

La Innocència
Lis viu amb la seva família a un petit poble de Castelló. És una adolescent que somia amb convertir-se en artista de circ i sortir del seu poble, tot i que per aconseguir-ho haurà d’enfrontar-se amb els seus pares. És estiu, i es passa el dia al carrer amb les amigues, i flirtejant amb el seu xicot, uns anys més gran que ella. La manca d’intimitat i el xafardeig constant obliguen a Lis a dur la relació en secret per a que no arribi als seus pares. Una relació que canviarà la seva posició al món. Amb una capacitat innata per a mostrar la vida a un poble petit des dels ulls d’una jove, Lucía Alemany presenta mitjançant el seu microcosmos els diversos obstacles als quals s’enfronta la dona adolescent en un entorn contemporani. Amb el descobriment per a la gran pantalla d’un bon pom de joves actrius, LA INNOCÈNCIA presenta un retrat naturalista, però també dinàmic, fresc i directe, d’un estiu que no voldríem que acabés mai. I tot, ben a prop del Delta.

Supa modo
Jo, una nena de nou anys, està boja per les pel·lícules d’acció i somia amb ser una superheroïna. El seu desig més gran és rodar una pel·lícula i protagonitzar-la. Gràcies a la seva imaginació oblida que està en fase terminal d’una greu malaltia. La seva germana ja no aguanta veure la riallera Jo passar el temps que li queda en un llit, i l’anima a fer servir els seus poders màgics. De pas, convenç tot el poble perquè faci realitat el somni de la nena. Un meravellós cant a la vida, carregat d’emocions, que ens transporta a un petit poble de Kenya.

Les projeccions són amb aforament limitat i mesures Covid-19. En aquest web, podeu fer la reserva prèvia d’entrades: http://ow.ly/RNN930r95RI

Deixa un comentari