Salou i Cambrils protagonitzen la primera acció promocional de l’any a Irlanda

La connexió amb l’Aeroport de Reus apropa i facilita les vacances a la Costa Daurada

Estand on hi apareixen Carlota Farriol de PortAventura, Vadim Koryagin del Patronat de Turisme de Cambrils, i Natàlia Bel del Patronat de Turisme de Salou (Cedida)

Salou i Cambrils han protagonitzat aquest cap de setmana la primera acció de promoció conjunta de l’any a Irlanda. Les dues destinacions turístiques han participat a la fira de públic final Holiday Show, que s’ha portat a terme a la ciutat de Limerick, situada al sud d’Irlanda.

Cambrils i Salou s’han promocionat dins de l’estand de Turespaña, compartint mostrador i comptant amb la presència de PortAventura i les seves novetats 2023, un dels majors atractius per als assistents de la fira, donat que el mercat irlandès és primordialment familiar.

El target de la Holiday Show ha estat fonamentalment públic final però l’assistència també ha permès copsar el ritme de les contractacions i el contacte amb els principals tour operadors irlandesos, que ja treballen en les dues localitats catalanes.

Tres vols setmanals en plena temporada turística

La principal justificació de la presència dels Patronats de Turisme de Cambrils i de Salou a la fira de Limerick radica en la importància de la ciutat del sud d’Irlanda i del mercat en si, però sobretot per la connexió de l’aeroport internacional de la propera localitat de Shannon amb l’Aeroport de Reus, amb tres vols setmanals en plena temporada turística.

Irlanda és un dels principals països emissors per als dos municipis turístics, amb un perfil de visitant que destaca per ser molt familiar, coneixedor de la zona i que és destacadament repetidor.

La fira ha permès també el contacte amb el públic que encara no coneix la zona però que demostra molt d’interès; així com la realització d’una important acció de branding en un moment en el que ja s’estan formalitzant reserves per aquest 2023, que és un any de plena recuperació turística.

Moltes de les persones contactades han demostrat interès en viatjar a Salou i Cambrils en els mesos inicials i finals de l’estiu, com poden ser maig i juny, a més de setembre i octubre, fet que pot ajudar a l’allargament de la temporada.

La valoració de la participació dels dos Patronats de Turisme a la fira ha estat molt positiva, confirmant que molts dels visitants de l’esdeveniment han assegurat que les seves properes vacances seran a la Costa Daurada.

Properes accions de promoció

Aquest 2023 es preveuen altres accions de promoció conjuntes a Irlanda, com la fira Holiday World de Dublín a finals del mes de gener. En aquest cas es tracta de la fira turística més important del país i també s’adreça eminentment al públic irlandès en general amb l’objectiu de donar visibilitat al territori per planificar les vacances de la nova temporada.