‘Racons de Mar’ inundarà de ritme el Port Tarragona

Manu Guix iniciarà el cicle musical dels dies 3 i 4 de setembre, que inclourà set concerts i un taller instrumental en diversos espais portuaris

Imatge de l’actuació recent de Manu Guix al festival Portal Blau de l’Escala (L’Escala Turisme)

El Port de Tarragona ha presentat el nou cicle musical ‘Racons de Mar’, que inundarà de ritme diferents espais portuaris els dies 3 i 4 de setembre. Es tracta de set concerts i un taller instrumental familiar als entorns portuaris més emblemàtics i màgics de la zona de la façana marítima de Tarragona. L’entorn del nou edifici institucional, el Far de la Banya, la Pèrgola del Serrallo, el Teatret del Serrallo i l’amfiteatre de la Marina Port Tarraco, empresa que ha volgut sumar-se a aquesta iniciativa com a col·laboradora de la proposta i oferint el seu encantador espai, són els indrets triats per l’organització.

Pel que fa als artistes, protagonitzaran el nou cicle Manu Guix, Paula Valls, Joan Masdéu, Dani Pulmón i els cantaurors i cantautores guanyadors de les diverses edicions del concurs PortAutors/es (Monkey Jane, Volpini Bros i Nekü).

Sota la marca cultural del Port, Moll de Costa, i liderat per l’organització del Teatret del Serrallo, la directora de Port i Ciutat, Montse Adan ha explicat l’interès i compromís del Port per fer conèixer els atractius espais de la façana marítima de Tarragona. Aprofitar els meravellosos indrets al costat del mar per tal, que totes les persones que ho desitgin, s’apropin i gaudeixin d’una vetllada musical al costat del mar.

L’organització de ‘Racons de Mar’ ha ressaltat la qualitat artística i musical de tots els concerts i continua fent una aposta pel talent local i per la creació de nous públics i nous espais, com el Raconet de la Pèrgola, destinat al públic familiar.

El cartell de ‘Racons de Mar’

 1. Manu Guix | Divendres 3 de setembre 20.30 h Far de la Banya
 2. Paula Valls | Dissabte 4 de setembre 20.00 h Entorn nou edifici
 3. Joan Masdéu | Dissabte 4 de setembre 21:00 h El Teatret del Serrallo
 4. Cantautors/es d’edicions PortAutor/es
  o Monkey Jane | Dissabte 4 de setembre 19:00 h Marina Port Tarraco
  o Volpini Bros | Dissabte 4 de setembre 20:00 h Marina Port Tarraco
  o Ñekü | Dissabte 4 de setembre 21:00 h Marina Port Tarraco
 5. Dani Pulmón | Dissabte 4 de setembre 18:30 h Pèrgola del Serrallo
 6. Taller familiar instrumental / Dissabte 4 de setembre de 17:00 h a 19:00h a la Pèrgola del Serrallo

Les entrades

Les entrades, gratuïtes, es podran adquirir a la pàgina del Teatret del Serrallo i a la plataforma https://entradium.com/ ,a partir del 26 d’agost.

Cal afegir que tots els concerts tindran un aforament limitat i estaran subjectes als protocols i mesures d’higiene i seguretat que estiguin en actiu per la COVID-19.