L’Hospitalet de l’Infant acollirà la fira més gran de Catalunya de LEGO i Playmobil

Neix l’Hospi Brick & Click, que celebrarà el cap de setmana del 18 i 19 de març al pavelló esportiu, amb l’entrada gratuïta

Imatge d’arxiu d’un diorama de Playmobil (Arxiu)

El cap de setmana del 18 i 19 de març tindrà lloc un nou esdeveniment a l’Hospitalet de l’Infant: l’Hospi Brick & Click, la fira més gran de Catalunya de LEGO i Playmobil.

Aquests dies, al pavelló esportiu, ubicat al carrer Tivissa 6, es podran veure 14 diorames de Playmobil i 10 de LEGO, muntats per membres de les associacions Somosclicks (Playmobil) i Hispalug (LEGO), procedents de Catalunya, el País Valencià, el País Basc i Navarra. En total hi haurà més de 200 metres quadrats d’exposició i també parades de venda.

Els horaris d’obertura de la fira seran: el dissabte 18 de març, de 10 a 13:30 h i de 17 a 21 h; i el diumenge 19 de març, de 10 a 13:30 h i de 17 a 19 h. L’entrada serà gratuïta.

El “Joc del busca click”

A més, el diumenge 19 de març, a les 18 h, se sortejaran dos sets de Playmobil i un val de 50 € per gastar als comerços adherits a l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors. Per participar en els sortejos, del 13 al 19 de març, s’haurà de passar a recollir a l’Oficina de Turisme de Cal Forn unes butlletes del “Joc del busca click”, omplir-les correctament i dipositar-les a l’urna que hi haurà a l’exposició.

El joc consisteix a trobar 6 figures de Playmobil que s’han amagat als aparadors dels comerços de l’Hospitalet de l’Infant.

Aquesta és la primera vegada que la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat aquesta fira, amb la col·laboració de l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ACHV), en vista de l’èxit que va tenir l’exposició de diorames de LEGO i Playmobil que va oferir l’any passat en el Mercat de Nadal, a la Sala Infant Pere del Centre de visitants de l’Hospital del Coll de Balaguer.

“Creiem que és un esdeveniment que pot atreure tant a la ciutadania com a la gent de fora del municipi, que pot agradar tant a petits com a grans i que pot ajudar-nos a desestacionalitzar la temporada turística”, ha dit la regidora de Comerç i Turisme, María José Gómez.