La sisena edició d’ExpoFira KM0 arriba del 9 al 12 de març a firaReus

L’exposició de vehicles KM0 més gran del territori sortejarà una moto Silence S01 entre els assistents i més de 30 regals entre els compradors

L’ExpoFira KM0 es consolida i el 2023 arriba amb més vehicles i novetats (Tarraco Center)

La sisena edició de l’ExpoFira KM0 torna a celebrar-se a firaReus Events, un espai de referència al territori. Els dies 9, 10, 11 i 12 de març, NIMA Grup d’Automoció celebra una nova edició de l’exposició de km0 més gran i reconeguda de la demarcació de Tarragona dins el sector automobilístic, en un espai de 6.000 m2. Aquesta fira comptarà amb un estoc de 600 vehicles de Km0, gerència i ocasió. L’horari d’obertura de la fira serà, de 10 a 21h, i l’entrada és gratuïta.

Èxit rere èxit, l’ExpoFira es consolida i el 2023 arriba amb més vehicles i novetats. La gran novetat d’enguany serà el sorteig d’una moto Silence S01 entre els assistents i més de 30 regals entre els compradors.

Els concessionaris que formen part de l’organització (Tarraco Center, Augusta Car, Nikko Center, Vilamòbil, Diselauto Tarraco i Full Traction), junt amb la marca de vehicles d’ocasió del grup, Autokolecció, oferiran una amplíssima gamma de vehicles matriculats.

Imatge d’arxiu d’una edició anterior de l’ExpoFira KM0 (Tarraco Center)

Vehicles per a tots els públics

Durant quatre dies, es podran trobar opcions per a tots els públics: des d’aquells que busquen una oportunitat fins els que volen un vehicle Premium a un preu més assequible. Utilitaris, berlines, familiars, esportius, furgonetes i vehicles 4×4 amb fins un 40% de descompte. Tots els vehicles que hi haurà a l’ExpoFira estan revisats i garantits.

També hi podrem trobar les motos 100% elèctriques Silence o l’oportunitat de comprar o llogar autocaravanes de la mà de Campermòbil.

Finalment, un any més, augmenta la presència de vehicles sostenibles de totes les marques que hi seran presents, des de vehicles híbrids a vehicles 100% elèctrics.