Les cavalcades de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant recuperaran el format habitual

Faran el recorregut que feien abans de la pandèmia de la Covid-19 i repartiran caramels

Imatge d’arxiu de l’arribada dels Reis d’Orient a Vandellòs (Ajunt. de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant)

A Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant està tot preparat per rebre la visita dels Reis Mags d’Orient. El proper dijous 5 de gener, a les 18 h, Ses Majestats arribaran amb vaixell al port esportiu de l’Hospitalet de l’Infant; i a les 19:30 h, se’ls donarà la benvinguda i lliuraran regals al poliesportiu cobert. El mateix dia, de 10 a 13 h, es podran fer encàrrecs als Reis, al mateix pavelló.

A Masriudoms, l’inici de la cavalcada dels Reis, acompanyats per personatges infantils, està previst a les 18:30 h a l’avinguda de Santa Anna; i el final, al Casal del Puvill, on Ses Majestats faran l’entrega de regals, junt amb els seus patges reials.

La cavalcada de Vandellòs començarà a les 19:30 h, davant de la Cooperativa Agrícola; i s’acabarà al pavelló esportiu, amb el lliurament dels regals als infants.

Com sempre, l’arribada dels Reis Mags a Masboquera tindrà lloc l’endemà, el divendres 6 de gener, a les 12 h. Muntats a cavall, faran un recorregut al poble fins al Casal, on els més petits rebran també els seus regals.

La Regidoria de Festes agraiex la col·laboració de les comissions de festes, entitats locals i voluntaris i voluntàries que faran possible que enguany es puguin tornar a celebrar les cavalcades tradicionals.