Alta participació en el programa d’activitats ‘Nadal al Port’

El programa “Un Nadal de Somni” del Moll de Costa acull una setmana intensa amb espectacles, tallers, concerts i gastronomia

Imatge del concert de La Tresca i la Verdesca amb l’espectacle ‘Zum’ (ARILUZENA @luzzari)

Èxit absolut de participació en el primer dia de la setmana amb més activitats al Moll de Costa organitzades pel Port de Tarragona en el programa ‘Un Nadal de Somni’. El ‘Passeig dels Estels’ s’ha omplerta aquesta setmana de milers de persones amb ganes de gaudir dels diferents tallers, concerts, espectacles, conta-contes que aquesta setmana es concentren al Tinglado 1 i a la placeta del davant. Una altra de les activitats estrella d’aquests dies és el Magatzem Reial, ubicat al Refugi 1, que l‘any passat va rebre la visita de més de 6000 persones.

Els tallers que s’han organitzat al Tinglado 1 estan tenint molt bona acollida. Tant el de jocs artesanals de fusta, on es pot jugar al 4 en ratlla, al tir d’anelles, jocs de taula, trencaclosques, etc. com l’Espai de taller creatiu per gaudir en família, on els participants aprenen a fer “tatoos” i xapes, entre d’altres coses. El Taller de Circ de la Cia. Passabarret també va rebre ahir molts nens i nenes que es van convertir durant una estona en malabaristes, equilibristes i funambulistes.

La part musical del programa ’Un Nadal de Somni’ va fer moure l’esquelet a tots els qui van assistir, dimarts a la tarda, al concert de La Tresca i la Verdesca amb l’espectacle ‘Zum’. Grans i petits van gaudir d’una estona divertida cremant els torrons i les neules que es mengen durant aquestes festes.

La gastronomia també va ser un reclam molt especial. La placeta del Tinglado es va omplir al migdia i al vespre per gaudir del Nadal Gastronòmic. Degustació de vermuts, cerveses, vi calent, tast de vins i productes artesans del territori i una “food truck” que no van parar de calmar la gana i la set dels assistents.

Els espectacles itinerants van acabar d’arrodonir la jornada. Els fabricants de caramels van fer també les delícies dels visitants del Moll de Costa, que van poder gaudir d’un muntatge de titelles gegants que els va acompanyar en la seva passejada.

I molt més fins al dia 30

Tallers. Fins al pròxim divendres 30 de desembre, les activitats no s’aturen al Moll de Costa. Les persones que visitin el ‘Passeig dels Estels’ podran continuar gaudint dels diferents tallers que es duen a terme al Tinglado 1 en horari de matí i tarda.

Màgia i espectacles. A més, per als amants de la màgia, el mateix espai acull aquesta tarda l’espectacle del Mag Stigman. Per als més petits, dijous 29, arriba ‘Nil i la casa de xocolata’, un espectacle de titelles amb cançons conegudes per tothom.

Concerts. En l’àmbit musical, el plat fort de les festes nadalenques al Moll de Costa arribarà divendres 30, amb el súper concert de música rock de la Billy Boom Band, una banda que està trencant motlles allà on va i que està transformant el concepte de la música infantil.

Piromusical. El mateix divendres, el Port de Tarragona ha programat una de les activitats més esperades, el piromusical, un castell de focs molt especial amb la música més nadalenca que omplirà de llum i so el Moll de Costa el vespre del dia 30 de desembre.

Nadal gastronòmic. Aquest espai, que obre cada dia de 12h a 14h i de 18h a 21h, compta amb la col·laboració de Bodega Gerard i la DOTgn. Les degustacions no s’aturaran aquesta setmana i, a més, gaudiran d’acompanyament musical. Avui serà el torn de ’Les nostres cançons’ i demà la Jove Tgn Big Band & Sheila Trujillo.

Espectacles de carrer. El Port de Tarragona ha programat encara un altre espectacle itinerant per a divendres 30, el passa carrers de Cavallets de Mar, un espectacle de llum que embolcallarà els passejants amb la màgia d’aquestes dates nadalenques.