L’AEHT recupera la històrica revista ‘A la Carta’ del sector hostaler i turístic

Els més de 2000 exemplars d’aquesta 45a edició compten amb protagonistes com Ferran Adrià, Antonio Catalán o la ciutat de Tarragona

Marta Farrero, directora del Patronat de Turisme de la Diputació; Pau Ricomà, alcalde de Tarragona; i Francesc Pintado, president de l’AEHT; mostren el número 45 de la revista (AEHT)

Després de gairebé 10 anys d’aturada, la Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarraagona (AEHT), amb la complicitat de diversos agents del territori, ha recuperat una publicació de referència dels i pels professionals del sector hostaler i turístic de la demarcació de Tarragona: la revista “A La Carta”.

Aquesta publicació històrica va néixer l’any 1987 de la mà del llavor president Joan Pedrell i es va mantenir amb els mandats dl Jaume Ferrer, Josep Martí i Marc Armengol; fins que el 2014 va deixar de publicar-se. La seva recuperació era una assignatura pendent que l’AEHT ha complert avui amb el llançament del número 45 de la revista.

Durant la presentació de la revista a l’Espai Turisme de Tarragona, el president de l’AEHT, Francesc Pintado, ha explicat que “la revista “A La Carta” és el llaç que embolica el projecte de l’AEHT i el seu braç hoteler. Esperem que sigui una revista que es faci esperar, que agradi, que caigui simpàtica i que el sector i els visitants gaudeixin”.

“A La Carta” ha sigut i serà una publicació semestral que parlarà de gastronomia, de territori, de tendències, de recursos, de projectes, normatives, novetats, proveïdors, formacions, esdeveniments gastronòmics, referents culinaris… i de molts altres temes d’interès pels hotels i restaurants de la demarcació de Tarragona, però també per professionals i apassionats del sector turístic i gastronòmic.

Un canal divulgatiu que es distribuirà als 800 hotels i restaurants associats, però també a oficines de turisme i altres espais d’interès del territori que en fomentin la seva lectura i projecció.

Ferran Adrià, Antonio Catalán i la ciutat de Tarragona, al número 45

El número 45, presentat aquesta setmana, compta amb continguts rellevants com entrevistes a Ferran Adrià i Antonio Catalán; amb un article sobre els vins del territori de la periodista Ruth Troyano; amb una entrevista a dues bandes amb les Estrelles Michelin Rafel Muria i Joan Bosch; amb informació sobre les jornades gastronòmiques que hem viscut i vindran, amb articles d’opinió que parlen de sostenibilitat, formació i allotjaments turístics, amb un reportatge sobre la ciutat de Tarragona, amb actualitat normativa pels hostalers i amb informació sobre els projectes de l’AEHT i les notícies més destacades de l’entitat; entre molts altres continguts d’interès.

Durant la presentació, Pau Ricomà, alcalde de Tarragona, ciutat que en aquesta primera edició de la revista hi té una rellevància especial, ha destacat que “la revista és una eina de divulgació, però també el resultat de la feina conjunta d’un sector que demostra, dia a dia, les seves ganes de tirar endavant”.

Marta Farrero, directora del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, ha alavat aquest “espai de comunicació que, sens dubte, serà de gran valor i esdevindrà una finestra oberta al nostre sector”.

Un cop finalitzada la intervenció de Farrero; el president de l’AEHT li ha fet entrega de la mítica jaqueta de la Federació que l’entitat entrega a personalitats que demostren el recolzament i estima a l’entitat.