La Cambra de Valls s’ofereix per impulsar un consorci local que gestioni el Museu Casteller

La proposta té l’objectiu que la gestió del museu es quedi a la ciutat

 i privat- de Valls”. Rovira, que es va refererir dimecres passat a aquesta proposta, coincidint amb la inauguració de la nova Sala Xiquets de Valls, va afirmar que “la Cambra es presta a fer d’àrbitre per formar part d’aquest consorci i per ajudar a trobar les empreses i els inversors necessaris, juntament amb l’Ajuntament, perquè la gestió del Museu Casteller es quedi a la nostra ciutat”.

Josep Maria Rovira creu que “aquest seria un punt molt a favor nostre”, tot preveient que els primers anys d’existència del Museu Casteller han de ser un pòl d’atracció, especialment, entre les mateixes colles castelleres: “Tothom a qui li agradin els castells a Catalunya voldrà vindre a veure el Museu Casteller, ja que serà el museu de les colles”. El president de la Cambra considera que “aprofitant aquesta inèrcia, crec que ho podem gestionar i fer un rebombori important a la ciutat”.

Per tot plegat, Rovira proposa una trobada amb l’alcaldessa de Valls i amb representants de la Xarxa de Cultura per parlar de la possibilitat de crear aquest ens on també hi serien representades les dues colles dels Xiquets de Valls, la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCC) i la pròpia Cambra.

Qui també es va mostrar interessada per conèixer el contingut de la proposta cameral va ser la portaveu del grup municipal del PSC de Valls i diputada al Parlament, Rosa Maria Ibarra.

Deixa un comentari