Jornada de portes obertes al nou celler Rendé Masdéu de l’Espluga

Imatge d’arxiu d’una visita a les noves instal·lacions del celler Rendé Masdéu, durant les Festes de Nadal del 2020 (Cedida)

L’acte de divendres vol agrair les mostres de suport i de solidaritat rebudes, després que la gran riuada del Francolí s’emportés l’antic celler l’any 2019

El celler Rendé Masdéu de l’Espluga de Francolí obrirà les seves portes el proper divendres, 22 d’octubre, en una jornada festiva concebuda per agrair les nombroses mostres de suport i de solidaritat que ha rebut després de que la gran riuada del Francolí s’emportés el seu antic celler l’any 2019.

Just quan es compleixen dos anys del terrible succés, i després d’haver ajornat aquesta acció fa un any per les restriccions sanitàries a conseqüència de la pandèmia, la Mariona Rendé i en Jordi Roig mostraran el seu nou celler i guiaran un tast dels seus vins. L’esdeveniment pretén festejar la segona oportunitat que viu el projecte i també la finalització de la verema.

Mentre que l’acció prevista aquest divendres està dirigida a públic professional, el celler també organitzarà una jornada de portes obertes adreçada a públic final i de proximitat, l’endemà dissabte, 23 d’octubre.