Ja es pot visitar el Pessebre de Sorra a la Pineda

Es podrà veure al Parc del Pinar de Perruquet fins al 6 de gener de 2022

Imatge del Pessebre de sorra de la Pineda (Ajuntament de Vila-seca)

La Pineda ja llueix un any més el seu tradicional Pessebre de Sorra, al Parc del Pinar de Perruquet. Des d’aquesta mateixa setmana ja es poden visitar les imponents escultures que han estat esculpint un total de 7 artistes internacionals, provinents de Dinamarca, Letònia, Bèlgica, Països Baixos, Txèquia i també de Catalunya, durant una setmana.

El Pessebre de Sorra ocupa uns 200m2 de superfície i per alçar-les es fan servir gairebé 300 m3 de sorra, fet que suposa treballar amb 400 tones de sorra per tal de recrear aquests pessebres.

Al costat del pessebre, es duen a terme diverses activitats familiars de temàtica nadalenca per a gaudir d’aquesta tradició vila-secana. Enguany estan previstos diversos concerts de Nadal, contes i titelles a la vora del Pessebre.

Les properes activitats

Diumenge, 19 de desembre, a les 12.00 h, espectacle de titelles El Nadal i els tres porquets, a càrrec de la Companyia de Titelles Sebastià Vergés.

A més, enguany com a novetat, al costat de les escultures s’instal·larà la Haima Reial de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Serà el dissabte 18 de desembre, de 10.00 a 14.00 h, quan els infants podran fer entrega de les seves cartes.

Tots els actes del Pessebre, així com la resta d’activitats de Nadal i Reis de Vila-seca es poden consultar a l’app Nadal a Vila-seca i als webs www.lapinedaplatja.info i a http://www.vila-seca.cat/