Es presenta “Salou Essences”, la fragància inspirada en la bellesa del municipi

El perfum es presenta a Saragossa en un acte davant més de 200 convidats, entre els quals hi havia el president de l’Aragó i l’alcaldessa de la ciutat
El nou perfum “Salou Essence (Aj. de Salou)

Salou va presentar aquest dilluns a la capital d’Aragó, Saragossa, ‘Salou Essences’, durant un acte que ha reunit més de 200 convidats, entre ells el president del govern d’Aragó, Jorge Antonio Azcón Navarro, l’alcaldessa de Saragossa, Natalia Chueca Muñoz, i altres membres del govern aragonès.

El perfum, creat pel reconegut grup Saphir, està inspirat en l’energia dinàmica i la naturalesa exuberant de Salou, així com en l’ambient únic de la capital de la Costa Daurada.

‘Salou Essences’

La nova essència s’obre amb notes refrescants i cítriques, típicament mediterrànies, seguides d’aromes ozònics que aporten un caràcter lleugerament aquàtic. Completa la seva composició una base càlida d’almizcle i musc blanc que, segons descriuen, envolta l’usuari com una suau i delicada abraçada, deixant una impressió duradora d’elegància i relax que caracteritza Salou.

Els assistents van tenir l’oportunitat de gaudir d’una degustació gastronòmica excepcional a càrrec del xef estrella Michelin, Pep Moreno, acompanyat d’altres restauradors de Salou.

‘Salou Essences’ no només captura l’essència de la ciutat, sinó que també s’afegeix a la rica oferta turística de Salou, que inclou gastronomia, entorn natural, camins costaners, opcions de compres i activitats a l’aire lliure. Amb aquest llançament, Salou reafirma el seu compromís amb la innovació i la promoció del turisme, oferint una nova manera d’experimentar el seu caràcter i identitat a través dels sentits.

Records de felicitat

L’alcalde de Salou, en la seva intervenció, ha recordat que, per norma, l’ésser humà sol quedar-se amb els records i llocs que li han generat benestar i felicitat. “Aquests moments”, ha dit Pere Granados, “queden impregnats en la nostra memòria. I Salou és un d’aquests llocs que un recorda tota la vida per molts factors”. Després d’enumerar les platges i cales, la gastronomia i la riquesa natural del seu litoral, ha destacat que ara residents i turistes podran gaudir d’una altra sensació mitjançant una experiència olfactiva.

A Salou com a casa

D’altra banda, l’alcaldessa de Saragossa, Natalia Chueca, ha volgut felicitar els germans Sierra, gerents del grup Saphir, per “una altra nova genialitat que segur que serà un èxit. Totes les essències ens transmeten records i els saragossans, que estem a Salou com a casa nostra, tenim múltiples vivències en aquesta ciutat”. També ha agraït a l’alcalde de Salou per haver compartit aquest acte amb els saragossans i aragonesos, molts dels quals se senten com a casa a Salou.

Si no estiueges a Salou no ets de Saragossa

A finalitzar el torn de parlaments, el president del Govern d’Aragó, Jorge Azcona, també evocava els seus estius a la capital de la Costa Daurada. “Salou significa alguna cosa especial per als aragonesos”. En aquest sentit, el governant explicava una anècdota personal: «En els meus 50 anys de vida, he passat 51 estius a Salou, perquè el primer any que hi vaig anar va ser a la panxa de la meva mare». Adreçant-se als germans Sierra, consellers del grup Saphir, ha volgut recordar que “Els estius són emocions i sentiments, i espero que us en feu un fart de vendre Salou Essences”. Azcona també ha dit, en to distès, que avui dia, qui no estiueja a Salou no és de Saragossa.