La Costa Daurada acollirà el torneig de futbol sala formatiu més gran d’Europa

La competició es disputarà entre els dies 14 i 16 de juny
Imatge d ela presentació del torneig de futbol sala formatiu (FEHT)

Del 14 al 16 de juny la Costa Daurada serà la seu de la 5a edició del torneig ASB Futsal Costa Daurada on es preveu l’assistència de més de 150 equips de futbol sala de diferents països i de totes les categories formatives, des de prebenjamins, fins a juvenils. També hi haurà competició d’equips femenins. Els equips vindran de Catalunya, Balears, Aragó, Madrid, Castella i Lleó, Castella la Manxa, França, Anglaterra, Andorra, Italià, Finlàndia, Brasil i Austràlia. Els més de 3.500 esportistes i familiars s’allotjaran en hotels de Salou i Cambrils i els partits es realitzaran en 22 pistes de pavellons del Tarragonès i Baix Camp, concretament a: Tarragona, Reus, Salou, Cambrils, Riudoms, El Morell i La Canonja.

F7 International Cup

A més d’aquest torneig, Josep Masip, CEO d’Around Sport Barcelona (ASB), l’empresa organitzadora, ha presentat altres tornejos que es realitzaran pròximament a la Costa Daurada. Més concretament, Masip ha explicat que “la 3a edició de la F7 International Cup de futbol, un torneig de futbol 7 per a adults, es disputarà a Salou del 31 de maig al 2 de juny i comptarà amb 80 equips participants de Catalunya, Espanya, Portugal, Polònia, Brasil i Uruguai.

S’hi esperen unes 1.000 persones entre jugadors i familiars. Per altra banda, la 2a edició de la F5 Internacional Cup, un torneig de futbol sala amateur amb 16 equips participants procedents de Catalunya, Aragó, Madrid, Navarra, Euskadi i
Portugal, se celebrarà del 7 al 9 de juny a Reus”.

Iris Castell, vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha explicat que aquests tornejos compten amb el patrocini del pla conjunt de promoció turística de la Costa Daurada, amb la participació dels Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona, Salou, Cambrils i Vila-seca, conjuntament amb la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT). Castell ha informat que “a través del Pla Conjunt de Promoció continuarem impulsant la Costa Daurada com una destinació líder en turisme esportiu. Enguany, ja hem patrocinat diversos tornejos, tant de futbol, com de bàsquet, hoquei, handbol, voleibol i ara també, futbol sala. Estem molt satisfets dels resultats que estem tenint”.

Per la seva part, Berta Cabré, presidenta de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona ha comentat que “aquest torneig portarà més de 3.500 visitants que s’allotgen a Salou i Cambrils, allí on tenim la planta hotelera amb més capacitat, però jugadors i familiars es desplaçaran per tot el Tarragonès i Baix Camp, ja que els partits es disputen en pavellons de set municipis. Molt agraïts de comptar amb la col·laboració de tots aquests municipis que rebran centenars de visitants durant aquell cap de setmana i també amb aquestes empreses organitzadores que aposten per la nostra destinació”.

Cabré també s’ha mostrat satisfeta de l’impuls que està tenint en turisme esportiu, “tenim unes instal·lacions esportives i uns allotjaments totalment preparats per organitzar aquests campionats, des del Pla de Promoció Conjunt, ho seguirem dinamitzant”.