Els Mercats de Tarragona ja es preparen per Nadal

Dilluns, 16 Novembre 2020 10:45

La campanya “Estalvia temps al teu Nadal” del Mercat Central pretén fomentar la compra anticipada i minimitzar possibles cues al recinte.

Els Mercats de Tarragona fa dies que treballen en la campanya de Nadal d’enguany. Mentre que el Mercat de Torreforta ja ha instal·lat una decoració temàtica al seu interior, el Mercat Central comença avui la campanya “Estalvia temps al teu Nadal” amb l’objectiu de fomentar la compra anticipada, minimitzar cues al recinte i facilitar el procés de compra a la ciutadania.

En primer lloc, la campanya pretén fomentar les opcions de compra per canals no presencials (telèfon, xarxes socials, pàgina web…) per tal que la ciutadania pugui contractar amb les seves parades de referència d’una manera més eficient i còmoda. També premiarà la compra anticipada, pel que totes aquelles persones que facin la seva comanda abans del 14 de desembre podran entrar en el sorteig de diferents vals de compra.

Servei a domicili i punt exterior de recollida

D’altra banda, del 14 al 31 de desembre el Mercat Central oferirà servei d’entrega a domicili gratuït a la ciutat de Tarragona per compres superiors a 30 euros i ubicarà un punt de recollida i comandes a l’exterior del Mercat del 21 al 31 de desembre. L’aparcament serà gratuït per recollir les comandes.

D’aquesta manera. i tenint en compte les actuals mesures de control d’aforament dictades per la Generalitat, es pretén descongestionar l’interior del Mercat durant un dels períodes amb més afluència de persones i agilitzar al màxim el procés de compra als ciutadans.

El president de l’empresa de mercats, Dídac Nadal, ha assegurat que “des dels Mercats som molt coonscients que aquest any el Nadal estarà marcat per un context concret i molt diferent, però seguiran sent unes dates especials. Per això l’objectiu i el repte ha estat avançar-nos a les noves necessitats. Volem millorar i adaptar el nostre servei per donar més i millors facilitats a la ciutadania per tal que puguin fer les compres amb total comoditat i la màxima seguretat. Com sempre, cal agrair l’esforç, predisposició i implicació per part dels paradistes, amb qui hem treballat intensament per estar a l’alçada de les necessitats que tindrà la ciutadania durant les properes setmanes”.

Aquestes i altres accions, com l’enllumenat de Nadal al Mercat Central i al Mercat de Torreforta, complementaran la implicació habitual dels mercats i mercadets de Tarragona amb les activitats nadalenques al centre i als barris.

Finalment, pel que fa als Mercats de Nadal, aquests s’adaptaran a la situació que estableixi la Generalitat en funció del context epidemiològic del moment.

Deixa un comentari