El Port de Tarragona dona la benvinguda a l’MSC Bellíssima

És el creuer més gran que ha atracat mai al Port

L’MSC Bellíssima és el creuer més gran que ha arribat mai al Port de Tarragona (Port de Tarragona)

Aquest diumenge, 17 de juliol, a les 7 hores, atracava al nou Moll de Balears del Port de Tarragona el creuer MSC Bellíssima de la companyia MSC Cruises. Es tracta del creuer més gran que mai ha visitat el Port de Tarragona amb una eslora de 315 metres, un GT de 171.589 i una capacitat de passatge de 5.686 persones.

Una representació de l’Autoritat Portuària de Tarragona encapçalada per Núria Obiols, directora d’operacions portuàries, va fer entrega de la mètopa commemorativa d’aquesta primera arribada a les aigües del Port de Tarragona al capità del vaixell, Roberto Leotta i el seu equip. A l’acte també van participar Alba Colet de Global Ports Holding, Montse Royo de Bergé Marítima, Eugenia Mendoza de Lantimar i representants d’MSC.

L’escala d’aquest vaixell a Tarragona va comportar l’embarcament i desembarcament parcial amb, aproximadament, un embarcament de 408 passatgers i un desembarcament de 433 passatgers. L’estada del creuer va ser d’una mica més de 13 hores, des de les 7 del matí fins les 20 hores, quan el Bellíssima va salpar del Moll de Balears.

Aquesta arribada ha estat la primera de les 9 escales que aquesta naviliera farà a Tarragona. Durant aquest any 2022 s’espera l’arribada de 8 escales més, que se sumen a l’escala del creuer MSC Magnifica que ja estava prevista per a l’11 de novembre.

El port d’origen de l’MSC Bellíssima és València, mentre que la propera destinació és Gènova després del seu pas per Tarragona. La ruta continuarà després el seu recorregut cap als ports italians de Livorno i Nàpols. L’MSC Bellíssima també farà escala a Tarragona els diumenges 31 de juliol, 21 d’agost, 4 i 25 de setembre, 9, 16 i 23 d’octubre.