El pessebre de sorra de la Pineda ja és història

Les màquines destrueixen aquest dimecres el grup escultòric que han visitat prop de 30.000 persones

Una excavadora es prepara per desfer una de les figures del pessebre de sorra de la Pineda (Aj. de Vila-seca)

Al llarg d’aquest dimecres s’han dut a terme els treballs de destrucció del pessebre de sorra de la Pineda que des del passat 8 de desembre s’ha pogut visitar a la Pineda.

Aquest grup escultòric construït per diversos artistes provinents de diversos punts d’Europa, ha estat exposat al Parc del Pinar de Perruquet i l’han visitat prop de 30.000 persones. En aquesta edició, el Pessebre de sorra de la Pineda ha ocupat prop de 200 m2, ha utilitzat 400 tones de sorra i la temàtica creada pels escultors ha estat un homenatge a la història de l’art, mitjançant algunes de les seves etapes més representatives.

La regidora de Turisme, Cristina Cid, ha recordat aquest matí que aquesta 23 edició del pessebre ha tingut una gran afluència de visitants que, en dies punta, han produït cues de més d’una cinquantena de persones. La regidora ha declarat que “fem un balanç molt positiu del pessebre de sorra de la Pineda, ja que accions com aquestes ens ajuden a posicionar-nos com a destinació de 365 dies, visitant-nos persones del nostre territori i de tot Catalunya, els quals molts d’ells pernocten a la Pineda o en municipis propers”.