El Museu del Port ofereix aquest diumenge una visita guiada gratuïta

Es tracta de conèixer la reforma integral i la museografia del Museu i així descobrir la història del Port de Tarragona

Aquest diumenge s’organitza una visita guiada al Museu del Port de Tarragona (Port de Tarragona)

Per tal de divulgar entre el públic la nova museografia del Museu del Port de Tarragona, aquest diumenge 30 de gener, a les 12.30 hores, s’organitza l’activitat ‘Coneix el nou Museu del Port’, una visita guiada gratuïta que es fa en cap de setmana d’ençà que es va inaugurar l’entitat museística. Es tracta de conèixer la reforma integral i la museografia del Museu i així descobrir la història del Port de Tarragona. Cal fer reserva per assistir a: museuport@porttarragona.cat
També és d’entrada lliure, l’accés al Museu del Port, un espai que ha tingut una renovació integral que permet oferir una nova museografia d’emocions a través de la incorporació d’elements visuals i interactius El Museu s’organitza en àmbits: ‘Entre el mar i la terra’, on explica la raó de ser dels ports, els orígens i els inicis del Port de Tarragona; ‘Fer-se a la mar’, al voltant de les tècniques de navegació i de les embarcacions; ‘La vida al port’, on es pot trobar des de la funció de les dones al port, el comerç, el tràfic de productes químics o els oficis del món de la mar, i ‘‘Port i sostenibilitat’, on es reflecteix el canvi de fesomia del territori, tant en l’espai immediat com en el d’influència.

La nova exposició permanent del Museu convida a una col·lecció d’experiències lúdiques i sensorials: videojocs, audiovisuals de gran format, projeccions de 360 graus o expositors interactius.

L’horari és de dimarts a dissabtes de 10 h a 13 h i de 16 a 17 h i els diumenges i festius d’11 h a 14 h. Dilluns és tancat.