El Moll de Costa presenta onze actuacions artístiques en la mostra ‘Expressa’t’

La tercera edició acull les actuacions de nous talents d’escoles de dansa, musicals i de teatre, del divendres 27 al diumenge 29 de maig

Imatge d’arxiu d’una actuació artística de dansa en una edició anterior de la mostra ‘Expressa’t, al Moll de Costa del Port de Tarragona (Arxiu)

Amb la tercera edició de la mostra artística ‘Expressa’t’, el Port de Tarragona ha afermat el seu objectiu de promoure el talent del territori i realçar la tasca que es fa des de les escoles, agrupacions i entitats en diferents vessants: dansa, música i teatre en un escenari únic vora mar, el Moll de Costa. Unir mar, música i moviment entorn de l’expressivitat artística i cultural és una de les fites del Port de Tarragona en el seu vessant cultural a la Rambla de la Cultura, el passeig de la ciutat ran de mar.

La mostra ‘Expressa’t’ va néixer el maig de 2021 davant les nombroses peticions de diferents entitats i escoles que buscaven espais a l’aire lliure per realitzar concerts i actuacions. I el Port de Tarragona va ser sensible davant d’aquesta necessitat i va habilitar la plaça situada davant del Tinglado 1 del Moll de Costa, a l’aire lliure, per acollir aquestes actuacions.

Cap de setmana d’Expressa’t

Aquesta edició se celebrarà aquest cap de setmana, de la tarda del divendres 27 fins al matí de diumenge 29 de maig. Hi participen, com en les anteriors edicions, les escoles, centres, agrupacions i entitats del Camp de Tarragona que tenen com a activitat principal la formació i l’aposta per les diferents disciplines artístiques. Els participants poden, en un escenari incomparable, mostrar el talent jove de la ciutat i el resultat de la feina de tot un curs.

Les onze entitats artístiques participants actuaran a la plaça situada davant del Tinglado 1 del Moll de Costa, en dos escenaris diferents per a dos tipus d’actuacions: un per a actuacions musicals, teatre i ball espanyol i l’altre, per a la dansa clàssica.

El calendari:

Tarda de divendres 27 de maig

18:00 hores: Adele Acadèmia de dansa (40 minuts de durada)
19:00 hores: Yamaha Music School Tarragona (30 minuts de durada)
19:45 hores: Agrupació Coral del Serrallo (30 minuts de durada)

Dissabte 28 de maig

11:00 hores: Urban Style. Escola de ball Mireia Samper (30 minuts de durada)
11:45 hores: Ballet Amaia Dorronsoro (30 minuts de durada)
12:30 hores: Escuela de Danza África Aguilar (40 minuts de durada)
18:00 hores: El Taller. Centre de Dansa (30 minuts de durada)
18:45 hores: Art i Flamenc (50 minuts de durada)

Matí de diumenge 29 de maig

11:00 hores: Nova Escola de la Banda Unió Musical de Tarragona (30 minuts de durada)
11:45 hores: Escola de Dansa Dansartt Pilar Merle (40 minuts de durada)
12:30 hores: TotTeatre: Som (30 minuts de durada)