El Moll de Costa del Port de Tarragona rep els millors vins de Catalunya

L’acte organitzat per Guia de Vins de Catalunya al Tinglado 1 va rebre la visita de més de 250 professionals

El Moll de Costa del Port de Tarragona va acollir aquest dilluns el primer ‘showroom’ de la Guia de Vins de Catalunya a la ciutat (Port de Tarragona)

El passat dilluns 12 de desembre es va celebrar al Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona el primer ‘showroom’ de la Guia de Vins de Catalunya a la ciutat. Es tractava del primer cop que l’esdeveniment es realitzava fora de Barcelona, fet que evidencia l’aposta de la Guia de Vins de Catalunya per Tarragona, única província de l’estat amb cinc denominacions d’origen.

En total més de 250 professionals van gaudir dels tastos dels vins amb una nota superior al 9,5 a la Guia de Vins de Catalunya del 2023. L’esdeveniment va comptar amb un total de 34 cellers de les denominacions d’origen d’arreu de Catalunya que no es van voler perdre l’oportunitat de mostrar els seus millors productes als professionals de la ciutat i del territori.

L’acte que va reunir el millors cellers de la Guia de Vins de Catalunya i als professionals del sector va comptar amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona i l’Autoritat Portuària de Tarragona. La directora de Port Ciutat, Montse Adan, ha destacat el vincle històric dels tinglados del Moll de Costa amb el comerç del vi”, fet que es manté encara avui, “però a través de les activitats que el Port programa al voltant d ela cultura del vi com són tastos, maridatges, actes solidaris, etcètera”.