El dj i productor Marc C. Griso publica el primer senzill del seu nou EP ‘2083’

La cantant americana Sara Devine i el saxofonista Pep Poblet, col·laboracions destacades del projecte

El dj i productor tarragoní Marc C. Griso

Menys d’un any ha trigat el dj i productor Marc C. Griso a tornar a l’escena musical. Després d’haver recorregut els principals mitjans de comunicació de tot el país amb el seu anterior treball ‘Naked Soul’ -finalitzat en el mític estudi Abbey Road de Londres- i de presentar ‘Un camino junto a ti’, Griso publica ara el primer senzill de ‘2083‘ (vint vuitanta-tres), el seu nou EP que veurà la llum íntegrament a finals d’abril.

Escrit i produït en el seu estudi, UrbanCulture_Studios, el productor tarragoní assegura que ‘2083’ és projecte més “il·lusionant, especial, sincer i íntim” de tots els que ha publicat en aquests 15 anys dedicats a la producció musical, ja que està íntegrament dedicat al seu fill. ‘2083’ estarà format per 4 cançons i, des del divendres 19-F, ja es pot escoltar el senzill promocional que compta amb la veu de la cantant Sara Devine i el saxofonista Pep Poblet, tots dos amb una dilatada carrera internacional i que han treballat amb artistes com Alejandro Sanz, David Bisbal o Manuel Carrasco entre altres. Completen les col·laboracions, fins al moment, Ilia Mazya, l’artista Alba Robles i el pianista Àlex Salguero.

La primera melodia i lletra de ‘2083’ va ser escrita hores abans que naixés el seu fill Joan Marc a l’habitació 2083 de l’Hospital Sant Joan de Reus, d’aquí el nom de l’EP i del projecte. Segons explica l’artista, el track parla d’aquest moment, espai i lloc en el qual saps que està a punt de canviar la teva vida per sempre. “Són moments de molta emoció, espera, en els quals saps que es para absolutament tot i només penses en què tot vagi bé. Et sents l’home més feliç del món però, al mateix temps, el més indefens”, afirma Griso que admet també que la paternitat és “el més bell i bonic” que podrà viure en la vida.

L’artista cambrilenc David Callau i la firma #DesearteArtBack han dissenyat una jaqueta texana molt especial per a l’ocasió

Col·laboradors de luxe

Marc C. Griso detalla que treballar amb Sara Devine i Pep Poblet és un autèntic honor, luxe i tota una responsabilitat però també un nou repte en la seva carrera amb la finalitat de posicionar encara més les seves produccions musicals que sempre ballen al voltant del down tempo, el lounge, el soulful, deephouse, la musicalitat i l’electrònica.

Griso, pendent de tots els detalls, ha comptat també amb la suma de l’artista cambrilenc David Callau i la firma #DesearteArtBack, que han dissenyat una jaqueta texana molt especial per a l’ocasió amb el nom de l’EP. És la que vestirà l’artista en tots els seus actes promocionals.

El videoclip de ‘2083’, rodat pel director de cinema Manuel Mira, reviu la nit del 22 al 23 de novembre de 2018: L’arribada a l’hospital, les hores d’espera i el moment del naixement. Segons el director, “una combinació molt màgica i especial entre realitat i ficció que s’ha de veure per captar la intensitat del moment”. Els dos videoclips que acompanyen el llançament d’aquest EP han estat rodats gràcies a la col·laboració de la Diputació de Tarragona.