‘De mar a muntanya’, les noves jornades de degustació gastronòmica de Vila-seca-La Pineda

Les primeres jornades organitzades per l’associació d’hostaleria local compten amb 11 establiments participants i se celebraran del 27 de maig al 13 de juny

Presentació de les Jornades ‘De mar a muntanya, degustació gastronòmica Vila-seca – La Pineda’, al Pinar de Perruquet a la Pineda (AEHT)

Aquest dimarts s’han presentat les Jornades ‘De mar a muntanya, degustació gastronòmica Vila-seca – La Pineda’, al Pinar de Perruquet a la Pineda. Les Jornades estan organitzades per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Vila-seca – La Pineda i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-seca, el Patronat Municipal de Turisme i amb el patrocini de San Miguel.

L’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha obert la presentació recordant que “fa un any presentàvem l’associació en un moment molt complex i ha desembocat en el dia d’avui: el de les seves primeres jornades. Com a alcalde m’omple de satisfacció l’ambició de l’AEH Vila-seca – La Pineda perquè si vols que els projectes arribin lluny, els has de fer acompanyat”.

Juan Hervás, president de l’AEH Vila-seca – La Pineda, ha destacat que “després de molts mesos d’inactivitat, comencem a agafar ritme i seguim apostant per promoure el sector amb esdeveniments gastronòmics com aquest”.

Per la seva banda, la regidora de Turisme i Innovació, Cristina Cid, ha volgut destacar que “sempre donarem un cop de mà als hostalers i seguirem apostant per reactivar un dels motors econòmics més importants del nostre territori”.

‘De Mar a Muntanya’, la unió entre Vila-seca i la Pineda

Amb el títol ‘De Mar a Muntanya’, les jornades volen posar de relleu la unió entre Vila-seca i la Pineda, entre la costa i l’interior, entre el mar i la muntanya. Més enllà del producte, “per l’AEH Vila-seca – La Pineda és molt important que creixem junts; volem unir-les empresarialment i gastronòmicament”, ha destacat Hervás.

En la mateixa línia, el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca posa a disposició dels comensals l’ús gratuït de l’autobús que uneix Vila-seca i la Pineda. Totes aquelles persones que l’utilitzin per a desplaçar-se als restaurants de costa o d’interior, només han d’escanejar el codi QR que trobaran a tots els elements gràfics de les jornades o mostrar l’icona de la landing page al conductor o conductora. Es tracta d’un servei gratuït tant per les persones que viuen a la població com per les que es desplacen des d’altres municipis.

Les jornades compten amb 11 restaurants participants, començaran el proper 27 de maig i s’allargaran fins al 13 de juny. Durant aquests dies, els restaurants participaran oferint degustacions gastronòmiques a un preu que oscil·la entre els 18 i els 35€ i inclouen una Cerveza Alhambra Reserva 1925.

Els menús de les jornades es poden consultar aquí.