Cinc platges de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant renoven la Bandera Ecoplayas

Les platges de l’Arenal, de la Punta del Riu, del Torn i de l’Almadrava i la Cala Justell han estat reconegudes amb el distintiu de qualitat mediambiental

Una delegació encapçalada per l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia, ha recollit el guardó que distingeix a les platges que destaquen per la seva qualitat mediambiental (Cedida)

Les platges de l’Arenal, de la Punta del Riu, del Torn i de l’Almadrava i també la Cala Justell de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant han obtingut la Bandera Ecoplayas 2022, un guardó que atorga l’Asociación Técnica para la Gestión de Residuos y Medio Ambiente (ATEGRUS) i que distingeix a les platges que destaquen per la seva política de qualitat mediambiental.

El jurat d’aquests premis valora una sèrie de criteris objectius en matèria d’equipaments i manteniment, des del punt de vista ambiental, turístic i de sostenibilitat.

Les platges de l’Arenal, de la Punta del Riu, del Torn i de l’Almadrava han aconseguit renovar aquest reconeixement, que porten rebent cada any des del 2014. La Cala Justell, que el va obtenir l’any passat per primera vegada, també.

Així doncs, un total de cinc platges del municipi podran exhibir enguany la Bandera Ecoplayas 2022, “gràcies al seu compromís continu amb la millora de la qualitat”, segons ha argumentat ATEGRUS.

El lliurament dels premis Bandera Ecoplayas 2022 va tenir lloc, el divendres 8 d’abril, en el marc del XX Congreso y Exposición Internacional de Playas – Ecoplayas 2022, que es va celebrar a l’Hotel Playafels de Castelldefels. A l’acte, hi va assistir l’alcalde, Alfons Garcia; i la regidora de Turisme, María José Gómez.

La regidora de Turisme, María José Gómez, ha manifestat la seva satisfacció per aquest premi: “Reconeixen la gestió sostenible i respectuosa que fem de les nostres platges i posen de manifest la seva excel·lent qualitat”.