Cambrils es vol posicionar com a destinació de turisme de benestar i la salut

La majoria d’activitats esportives i gastronòmiques plantejades per als visitants seran impulsades per operadors privats

El ioga, una activitat que es podrà fer aquest estiu a Cambrils

El Patronat de Turisme de Cambrils reforça el municipi com una destinació “de benestar i salut” aquest estiu. Sota el lema ‘Cambrils amb C de Càlida’, la campanya busca realçar els vessants gastronòmic, paisatgístic, ambiental i humà de la localitat.

Per aconseguir-ho, l’Ajuntament apostarà per accions públicoprivades vinculades a la gastronomia, l’esport i l’oci. Entre altres activitats, enguany es tornaran a fer classes de ioga dins del mar, sortides de marxa aquàtica o passejos amb veler. La majoria d’accions seran impulsades per operadors privats i seran de pagament. La regidora de Turisme, Yolanda Burgos, ha apuntat que la marca pretén “fer més visible” els atractius del municipi i aconseguir que el visitant repeteixi la destinació.

La iniciativa ‘Cambrils amb C de Calidesa’ té un pressupost d’uns 25.000 euros i es basa en quatre àmbits: l’humà, l’ambiental, el paisatgístic i el gastronòmic. Es tracta d’unes característiques com són l’acollida dels visitants, l’entorn natural i climatològic o l’oferta de restaurants existents al municipi des de fa anys. Ara, segons la regidora de Turisme, Yolanda Burgos, es busca donar una major visibilitat als punts forts d’aquesta localitat i que el turista sigui conscient de quines possibilitats d’oci, esportives i gastronòmiques té a l’abast.