Cambrils celebra la diversitat amb dues exposicions

Cambrils celebra la diversitat aquests dies amb l’estrena de dues noves exposicions. D’una banda arriba la 39a edició de la mostra “Artistes de Cambrils 2020”, que reuneix, com cada any, una gran pluralitat de veus i formats artístics. De l’altra, la mirada del fotògraf Miguel Bernús a “Ladakh”, a l’Índia, la terra d’una cultura llunyana i molt diferent a l’occidental. Totes dues exposicions s’estrenen de forma gairebé simultània en el marc de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí. “Ladakh”, que arriba de la mà de l’Agrupació Fotogràfica de Cambrils, es pot visitar a partir de dijous 3 de setembre a la Sala Àmbits.

“Ladakh” obre la finestra a la regió més septentrional de l’estat indi de Jammu i Caixmir i Bernús ofereix una mirada sense prejudicis, que convida als visitants a submergir-se en una cultura que contrasta amb l’occidental en molts sentits. El paisatge és majestuós, més a prop del cel que de la terra. El desert conviu amb la neu, les persones amb els animals i la roca amb les glaceres.

“Artistes de Cambrils 2020”
Divendres 4 de setembre s’inaugurarà la 39a edició de la mostra “Artistes de Cambrils” a la Sala Àgora de l’Ajuntament . L’exposició col·lectiva consta de pintura, fotografia, ceràmica, dibuix, patchwork, i escultura, entre d’altres. La iniciativa té una llarga trajectòria i s’ha consolidat dins el panorama cultural de la ciutat. L’objectiu de la mostra, que compta amb la participació de 47 artistes, és impulsar les manifestacions artístiques més properes, facilitar l’espai on poder difondre-les i mostrar la vivesa de la creació. Es podrà visitar fins el 9 d’octubre.

Deixa un comentari