Altafulla se situa com la destinació més visitada pels turistes de la Costa Daurada durant el passat estiu

Ho recull l’estudi sobre les característiques de la demanda turística que han rebut els allotjaments – hotel, càmping i casa rural– de la marca Costa Daurada

Imatge d’Altafulla (Ajuntament d’Altafulla)

Altafulla s’ha situat com la destinació més visitada entre els turistes de la Costa Daurada durant el passat estiu, amb una freqüència del 18,6%. A aquesta l’han seguit Tarragona (17,9%) i Cambrils (14,4%).

Aquestes dades es desprenen de l’estudi sobre les característiques de la demanda turística que han rebut les diferents modalitats d’allotjament – hotel, càmping i establiments de turisme rural– de la marca Costa Daurada, elaborat per Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya i encarregat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

La regidora de Turisme, Natalia Sanz, ha expressat la seva satisfacció per aquests resultats, i ha recordat la importància de posar en valor els recursos que es tenen, seguir amb el treball públic-privat, i “continuar fent feina per Altafulla com a destí segur obrint-se a les noves tecnologies, a la innovació des de la sostenibilitat, i impulsant noves maneres de treballar per afegir valor a l’experiència de visitar Altafulla”.

De l’estudi també es desprèn que en una escala de l’1 al 5, el grau de satisfacció general, per terme mig, que han manifestat els turistes entrevistats ha estat d’un 4,4, una dècima per sobre de l’estiu de 2019.

Quant a la valoració de cada un dels aspectes de la destinació, l’amabilitat de la gent i els serveis d’allotjament han estat els més ben valorats, amb una puntuació mitjana de 4,4 punts sobre 5.

També es confirma que pràcticament tots els turistes recomanarien i repetirien la visita a la destinació.