Altafulla posa en marxa el servei de minibús turístic

Amb sortida i arribada a la plaça dels Vents, a Baix a Mar, el microbús substitueix el trenet habitual dels estius que pateix una avaria greu

El minibús turístic d’Altafulla substituirà enguany el tradicional trenet, que està avariat (Ajuntament d’Altafulla)

L’Ajuntament d’Altafulla ha posat en funcionament aquest estiu un minibús turístic que substitueix el trenet habitual, que ha patit una avaria greu a la locomotora. El servei, que s’ofereix tant al veïnatge com als visitants, va arrencar el passat 13 de juliol i s’allargarà fins el 31 d’agost. El microbús té sortida i arribada a la plaça dels Vents, a Baix a Mar.

Els horaris

Els horaris d’inici de recorregut són a les 18 h., les 19 h., les 20 h., les 21 h., les 22 h., i les 23 h., de dilluns a diumenge, a la plaça dels Vents. Les tarifes són de 5,5 euros el bitllet senzill els adults, i de 2,5 euros els infants de 4 a 12 anys i les persones de més de 65 anys. També es poden adquirir abonaments de cap de setmana (2 dies) a un preu de 6 euros els adults i 4 euros la canalla i els majors de 65 anys o més; setmanals (7 dies), per 25 euros els adults i 10 euros els infants i gent gran; i mensual, de 40 euros i 18 euros, respectivament, els adults i els infants i avis. Per a qualsevol informació cal adreçar-se a l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents d’Altafulla.

Itinerari i parades del minibús turístic: Plaça dels Vents, plaça Consolat de Mar (cruïlla entre els càmpings Santa Eulàlia i Don Quijote), plaça Martí Royo, (Ajuntament), Castell, Ronda i Piscina Municipal.