Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant engega la campanya “Fes-la rodar” de 2022

L’Ajuntament vol fomentar el teixit empresarial del municipi i el consum en els negocis locals, per potenciar l’economia circular

Imatge d’arxiu d’una veïna utilitzant la targeta moneder a una farmàcia (Aj. Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant)

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ja ho té tot preparat per arrencar la campanya “Fes-la rodar” de 2022, que té com a objectiu fomentar el consum de la ciutadania dins del municipi.

Segons és previst, a partir del proper dilluns 5 setembre i fins al divendres 30 de setembre, els veïns i veïnes de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant podran demanar ja les targetes moneder o la recàrrega d’aquestes, per poder-les gastar als establiments locals adherits a la campanya d’enguany. Les targetes podran utilitzar-se del 10 d’octubre al 25 de novembre.

Com demanar les subvencions?

D’aquests ajuts per al foment del teixit empresarial del municipi es podran beneficiar, en concret, les llars de convivència i les persones físiques de 18 anys o més, legalment emancipades o en tràmit legal d’emancipació, que resideixin efectivament i estiguin empadronades al municipi, de manera ininterrompuda, per un termini mínim d’un any. Per demanar aquestes subvencions, hauran de presentar-ne la sol·licitud per Internet, preferentment, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament (a la pàgina web municipal: www.vandellos-hospitalet.cat); o si no poden fer-ho telemàticament, de manera presencial, a les oficines municipals d’atenció ciutadana (OMAC).

Amb aquestes targetes, l’Ajuntament subvencionarà la compra de béns i serveis de la ciutadania a les empreses locals adherides a la campanya “Fes-la rodar” de 2022, que estaran identificades amb la imatge corporativa municipal.

Pel que fa al tipus de targetes que lliurarà el consistori, n’hi haurà dues, de quantia variable en funció del nombre de membres de les unitats familiars i de la capacitat econòmica de les llars de convivència (calculada sobre la base de l’indicador de renda de suficiència de Catalunya).

Crida al teixit empresarial a participar en la nova convocatòria

Els establiments adherits a les campanyes anteriors continuaran adherits i no serà necessari que presentin la sol·licitud de nou. Si no volen continuar participant en aquesta iniciativa hauran de presentar una instància general a la seu electrònica de l’Ajuntament exposant que renuncien a prendre-hi part.

L’Ajuntament fa una crida a tots aquells empresaris i empresàries amb domicili fiscal i local afecte al municipi que encara no s’han sumat a la campanya a apuntar-s’hi (presentant la corresponent sol·licitud), perquè així també es podran beneficiar d’aquesta campanya que potencia l’economia circular.

Trobareu tots els detalls de la campanya a https://www.idetsa.cat/fes-la-rodar/