Torredembarra oferirà a les famílies un cap de setmana d’activitats nàutiques i de sorra

El programa ‘Diverteix-te en família’ proposa, el 12 i 13 de juny, gaudir de sortides pel mar, surf, paddle surf, submarinisme, tallers o espectacles

‘Diverteix-te en família’ proposta un paquet d’activitats nàutiques i de sorra per gaudir en família (Club Marítim Torredembarra)

Les platges de Torredembarra acolliran el cap de setmana del 12 i 13 de juny el primer programa ‘Diverteix-te en família’, que ofereix un paquet d’activitats nàutiques i de sorra per gaudir en família o en grups reduïts. La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ha explicat que el programa pretén dinamitzar el sector turístic i consolidar Torredembarra com a destinació de turisme familiar amb noves activitats nàutiques, esportives i de sorra. Aquell cap de setmana les families podran escollir per un euro qualsevol de les activitats programdes: sortides en catamarà, classes de surf en família, sortides en catamarà, vela i kayak, tastets de snorkeling o submarinisme, Clinic Beach Tennis, tallers sobre animals, tallers de manualitats o marxes nòrdiques. També s’ha programat l’espetacle familiar ‘Els Secrets del Fons del Mar’ i el concert de pop per xics de ‘Super Herois’.

Per fer-ho possible aquest programa d’activitats, la regidoria de Turisme de Torredembarra ha comptat amb la col·laboració d’entitats i empreses del municipi. El representant de Cat Aventure, Jaume Aloy, ha explicat que les sortides que ofereixen en catamanà van adreçades al turisme familiar perquè grans i adults gaudeixin d’una passejada tranquil·la en vaixell, que va “des del port de Torredembarra fins a Tarragona, amb armilles i flotadors per als nens i nenes que es vulguin banyar, begudes i un pica pica”.

El president de l’Associació Surf & Barres i de l’Escola de Surf, Albert Vaquero, ha animat a practicar el ‘Surf en família’: “proposem una activitat, a partir dels 6 anys, perquè les famílies s’iniciin en el món del surf i mostrar que el surf és segur i que poden passar un cap de setmana entretingut”.

Per la seva banda, el gerent de MRota Diving, Miquel Rota, ha presentat l’Ocean Safari, un passeig en vaixell pel litoral de la costa de Torredembarra, Altafulla, Tamarit i la Mora, en què podran gaudir “d’un bany a alta mar i fer un tastet de snorkeling i submarinisme als parcs d’esculls del Roquer, on hi ha una gran varietat de peixos”. Rota ha dit que “la millor manera d’estimar el mar és coneixe’l perquè tant els que ens banyem com els que no, el cuidem més”.

Finalment, el director gerent del Club Marítim Torredembarra, ha animat a tothom a gaudir aquell cap de setmana de les sortides en catamarà i del Paddle Surg, que es podrà practicar a les vuit platges del municipi.

Totes les activitats requereixen de reserva prèvia a turisme@torredembarra.cat. L’organització aplicarà les mesures Covid, segons la normativa vigent d’aquell cap de setmana.

Podeu consultar el programa d’activitats complert aquí