Torna la Ruta del Modernisme ‘Reus 1900’

La visita guiada, que es reprendrà a partir del dissabte 20 de març, permet conèixer les façanes modernistes més emblemàtiques del centre de la ciutat

La visita guiada, que es reprendrà a partir del dissabte 20 de març, permet conèixer les façanes modernistes més emblemàtiques del centre de la ciutat

L’Agència Reus Promoció, aprofitant el relaxament de les mesures de restricció adoptades a causa de la pandèmia, reprèn aquesta setmana les visites guiades adreçades a públic familiar i públic general, sempre seguint les recomanacions de seguretat marcades per les autoritats sanitàries i aplicant les reduccions necessàries en el nombre de persones que poden formar part de l’activitat.

Tal com ha comentat la regidora de Promoció de Ciutat Montserrat Caelles, “ateses les limitacions de mobilitat actuals, aquestes visites dinamitzades estan dirigides especialment al públic local i comarcal, i són una bona opció per fomentar el coneixement del patrimoni de la ciutat tant als ciutadans com al públic de proximitat”.

a partir del dissabte 20 de març es rependrà la visita dinamitzada a la Ruta del Modernisme «Reus 1900», una activitat guiada que permet conèixer les façanes modernistes més emblemàtiques del centre de la ciutat. Una proposta participativa, dinàmica i lúdica per sentir el batec de la ciutat on va néixer Gaudí; descobrir les magnífiques obres de Lluís Domènech i Montaner i sorprendre’s amb les de Pere Caselles.

La visita es realitzarà cada dissabte a les 11:30h amb sortida des de l’Estació Enològica. El preu de la visita és de 8€ pels adults i és necessari reserva prèvia a l’Oficina de Turisme, trucant al 977 010 670.