Tarragona aterra aquest dimecres a FITUR 2022

El Patronat Municipal de Turisme serà present a la fira internacional dins de l’estand de la Costa Daurada

Imatge d’arxiu de l’estand de la Costa Daurada a FITUR (PMTT)

Tarragona comença aquest dimecres 19 de gener la seva promoció turística a la fira internacional FITUR 2022 de Madrid, en què serà present dins de l’estand de la Costa Daurada de la Diputació de Tarragona. El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona (PMTT) mantindrà fins divendres 21 una intensa agenda d’actes i reunions tant de forma individual com amb el Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya (GCPHE).

L’alcalde de Tarragona i president del PMTT, Pau Ricomà, ha volgut destacar que “la presència de Tarragona en una de les fires més importants del món, justament després de la campanya desenvolupada a Madrid durant el mes de desembre, ha de servir per tancar acords que ens permetin donar continuïtat a l’estratègia iniciada per posicionar la ciutat com a destinació d’escapada cultural, gastronòmica i natural de cap de setmana els 365 dies de l’any”.

Durant els dies de fira professional de FITUR 2022, del 19 al 21 (els dies 22 i 23 estan destinats al públic en general), el PMTT té prevista una vintenta de reunions i actes amb diferents publicacions especialitzades, empreses de digitalització i operadors turístics. A més, el president del Patronat Pau Ricomà, serà present divendres 21 a l’assembla general d’alcaldes i alcaldesses del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat, que el mateix dia també aprofitarà per presentar els plans d’acció 2022 amb Turespaña i Paradores. Durant la fira, es renovarà també el conveni de col·laboració amb RENFE, que contempla descomptes en els trajectes per assistir a fires i congressos de Tarragona.

FITUR 2022 té lloc a IFEMA del 19 al 23 de gener seguint els protocols COVID-19 necessaris per desenvolupar-se amb seguretat, entre els quals hi ha l’obligatorietat de presentar el passaport COVID i de dur mascareta. FITUR és un punt de trobada global per als professionals del turisme i la fira líder per als mercats receptius i emissors de Llatinoamèrica. En aquesta 42a edició, la fira, que vol erigir-se en l’accelerador de la recuperació turística, preveu la participació de 7.000 empreses i 107 països.